Kubus Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Ahoj lidi mam dotaz možna blby ale stejně se zeptam mam flash na xboxu hrozi mi ban když se připojim na live bez hry v mechanice chci jen nejake veci na avatara atd hrat po live nechci je velka sance na ban ???? diky předem :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockroad Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 sance na ban je vzdycky jestli mas flash a oni to zjisti muzou ti dat ban vyjde to uplne na stejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ahoj lidi mam dotaz možna blby ale stejně se zeptam mam flash na xboxu hrozi mi ban když se připojim na live bez hry v mechanice chci jen nejake veci na avatara atd hrat po live nechci je velka sance na ban ???? diky předem :cheesygrin: jestli máš LT tak ban zatím nehrozí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rooney10 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 a sak kdyz mam flash a hraju origos hry po xlive tak te nemuzou chytnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 a sak kdyz mam flash a hraju origos hry po xlive tak te nemuzou chytnout a seš si jistej? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 a sak kdyz mam flash a hraju origos hry po xlive tak te nemuzou chytnout A takovou blbost jsi slyšel kde? :-) MS dokáže detekovat upravené konzole, můžeš mít flash a hrát samé origo a stejně ten ban jednou dostanes.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kubus
Ahoj lidi mam dotaz možna blby ale stejně se zeptam mam flash na xboxu hrozi mi ban když se připojim na live bez hry v mechanice chci jen nejake veci na avatara atd hrat po live nechci je velka sance na ban ???? diky předem :cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.