Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wii VS Xbox 360

Code

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Moc dobře se to nesrovnává. Obě konzole nabízejí dost odlišné hry a tedy dost odlišné i samotné hraní. Ale pokud jsi na skate, tak ten Tony Ride se prý moc nepovedl. Za to SkateIt s balance boardem nebo i Tony s ním mi nepřišly úplně špatné. I když jsem dával přednost Shaun Snowboardu. :)

Ale v zásadě se dá souhlasit s adisem - pokud máš herní komp, potom toho na Xku už moc nemáš. Pokud ale ne, potom je xko velmi dobrá volba. Dokonce bych řekl, že o fous lepší než PS3, ale to by se tady se mnou mnoho lidí do krve hádalo. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

souhlas s Ursusem... mám doma herní mašinku a Wii je pro me skvely odreagco... navic na komp ted posledni dobou vychazi stale mene kvalitnich titulu :cry: ale nastesti mi to Wiicko jisti. Zelda 2, Mario Galaxy 2, Red Steel 2 :lol: Monster Hunter 3 Tri a tuna dalšího :wohow:

Odkaz ke komentáři

• 0

cau komp mam novej takze rozjedu vsechno ale me hry na pc nebyvi snad jen nejaky strilecky ale ja sem spis na sporty na tony hawka ale skate mi prinde lepsi pak fifa nba a tak. mam ps2 takze spis pujdu do wii jako do takove odychovky. a takze ten skate it a wii balance je lepsi nez tony hawk ride a ta deska ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu