brizap Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Zdravím..dostal jsem notebook s win 7 home...Když pustím tuto hru na starém počítači s Xp tak to šlape v pohodě..ale když to chci pustit na win 7, tak se hra updatuje¨jak má, potom ji pustim..chvilku je tam kurzor, že to něco dělá, ale nic..můžu čekat klidně i hodinu a nic..tak sem chvillu googlil a našel jsem, že pomůže když to pustim pod kompabilitou s XP(vlasnotsti->kombabilita), aste stejně to nepomohlo,dále jsem našel at vypnu UAC..nevim co to je ani kde to je :-D..kdyby ste měl někdo zkušenosti jak tu hru rozchodit na win 7 tak prosím poraďte díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 tu hru neznám ale jestli je starší tak použij dosbox a nebo crack pro win 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 XD ne zas tak stará neni..už jsem to vyřešil..přetáhl jsem jí ze starého PC do nového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Mel sem uplne stejny problem a jestli se dobre pamatuju tak me pomohlo nastavit kompatibilitu na xp, ale podivej primo na stranky cabalu tam se to docela dost resilo a je tam vic navodu jak to rozbehat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Mel sem uplne stejny problem a jestli se dobre pamatuju tak me pomohlo nastavit kompatibilitu na xp, ale podivej primo na stranky cabalu tam se to docela dost resilo a je tam vic navodu jak to rozbehat. jj dík už jsem to vyřešil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 žadne cracky nepotřebujete k teto hře.. ja mám pc s vin 7 (68bit) a šlape mi to v pohodě na plnou grafarnu :-D možna jsi to nainstaloval špatně :-) jestli to máš v programám files (86x) tak to skus nainstalovat na program files Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.