Snake99 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Chci se zeptat,jak dostanu titulky k DivX filmum na xboxu. Nikde jsem to tady nenasel:cry: Jestli vubec jdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Tak, ze si ich v PC rovno das do filmu....inak ich tam mat nebudes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lama37 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Já na to používam TVersity sice mě chvíli trvalo než sem přišel na to jak to nastavit ale funguje bezvadně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snake99 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Dik. Nemam s tim zkusenosti,ale snad to nejak pujde:) Zkusim vyhledat ten program,snad je volne stazitelny. Mam to stazeny,ale jsem total lama,vubec nevim co s tim:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lama37 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Jo volně ke stažení je a ještě sem chtěl dodat že musíš mít pojmenovanej stejně film i titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snake99 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Jo volně ke stažení je a ještě sem chtěl dodat že musíš mít pojmenovanej stejně film i titulky To pojmenovani stejny mam. Titulky-film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Snake99
Chci se zeptat,jak dostanu titulky k DivX filmum na xboxu. Nikde jsem to tady nenasel:cry: Jestli vubec jdou?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.