Ondaca Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ahoj rozhodl sem se že pro vás budu dělat recenzi her. Samozdřejmě že ne jenom her které si vyberu já ale i vy budete moct navrhnout co mám odskoušet za hry. 1.Pokaždé když budu komentovat nejakou hru tak k ní dám odkaz ke stažení. 2.Bude to moje hodnocení a to je vzdy férové 3. mozná ze tohle uz nekdo na foru dělá (nevím to jistě) ale já to budu dělat líp (to je tutovka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Moc tomu nevěřím,hned podle chyb v textu .... Nevím jestli to ostatním nevadí,ale jestli budeš mít chyby v recenzích,tak to moc lidí teda číst nebude :dozey: Ale kdyby si chtěl,udělej recenzi na crackdown :love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondaca Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 JJ dík za typ já moc češtinu novládám tak promin omlouvám se ale jestli to utahnu tak kazdy tyden bude jedna hra. a hele je ten crackdown vubec na PSP? pac to budou jen hry na PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ale kdyby si chtěl,udělej recenzi na crackdown :love: Ona vyšla Crackdown na psp silně to asi ne :) ... on to dal do psp sekce tak asi bude dělat recenze na PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Já sem rád za každou recenzy co na psp vyjde. Chyby mi vadit nebudou,sám se na něco podobnýho chystám:thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 28, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Podle mě zbytečné ... pokud někdo recenze hledá, tak si je najde (a to nemluvim o zahraničních stránkách jako ign) a navíc jak dlouho tě to bude bavit ? První dvě recenze ? Johoo, dotoho .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 hmm, češtinu neovládáš ? tak jak chceš psát kvalitní recenze ? hlavně že se tady vychloubáš, že to budeš dělat líp kdokoliv jiný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondaca Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Nebud takovy/a cinik Zinglbee (promin ted nevim jestli si kluk nebo hloka obrazky klamou) ale tak snad je rozdil jestli zahranični ign sice super ale anglicky. Hodne lidi si myslim ze ocení kdyz to bude česky a primo u zdroje. Kouknes na seznam.cz das si vyhledavani recenze nejake hry a kdo ti da rovnou link ke stazení? A hromada tech recenzi e vetsinou okopirovana z 1 nebo 2 zdroju. ty moje budou rovnou s linkem originalní a mozna i nekdy vtipne. A anktuální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 28, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 No konečně si to uvedl na pravou míru, ty receneze hledáš přes seznam - to se pak nedivim. Normální člověk hledá přes google a určitě jich dost kvalitních vyjede (např. konzolista) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondaca Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ale jeste abych tebe uvedl na pravou miru tak ja budu delat svoje recenze a NEBUDU!! je kopírovat jak si myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ahoj rozhodl sem se že pro vás budu dělat recenzi her.Samozdřejmě že ne jenom her které si vyberu já ale i vy budete moct navrhnout co mám odskoušet za hry. 1.Pokaždé když budu komentovat nejakou hru tak k ní dám odkaz ke stažení. 2.Bude to moje hodnocení a to je vzdy férové 3. mozná ze tohle uz nekdo na foru dělá (nevím to jistě) ale já to budu dělat líp (to je tutovka) Pokud to myslíš vážně, hlavně to červené, tak jen budu rád, když se to povede, ale říct něco takového a nemít po ruce žádnou takovou recenzi jako důkaz je řeč doslova doprázdna a pak se moc nediv, že se do tebe ostatní opřou, nejdřív je třeba tvrdě makat a přesvědčit o tom lidi, než nemít nic a jen proklamovat jak tvé recenze budou ty nejlepší na světě, že tu není nikdo kdo by se ti mohl rovnat. Co třeba projekt za kterým stojím? PSP-Revue (gamer-revue.cz), máme v databázi přes 80 recenzí, určitě spousta z nich je na dobré úrovni a není pravda, že nenajdeš u nás české recenze o psp hrách, je tu mnohem více stránek nejenom my. Musíš taky brát v potaz, že anglicky mluví s nadsázkou půlka světa a že je taky mnohem více lidí, co píší anglicky, jsme menší národ, to znamená méně lidí, kteří se tomu věnují v našem jazyce. Nechci tě odradit, pokud tě baví psát a chceš psát a dokážeš, že to opravdu umíš, rád tvé recenze budu číst. To, že třeba nejsi nejlepší v pravopise tě nijak nemusí brzdit, pokud si najdeš někoho, třeba kamaráda, co je v tom dobrý, který ti to opraví než to zveřejníš. Uvidíme jak dopadneš, zatím vidím jen velké nadšení, které rychle podle mě vyprchá, doufám, že se mýlím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Tvé myšlenky jsou určitě chválihodné, nicméně už něco takového existuje :arrow: PSP Revue. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 28, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ale jeste abych tebe uvedl na pravou miru tak ja budu delat svoje recenze a NEBUDU!! je kopírovat jak si myslíš Jo a umíš číst ? Já jen, že jsem nikde nepsal o tom, že to budeš kopírovat. Myslíš si, že takovej konzolista kopíruje ? ježiši, takové články jsou jen na senamu no .. Prostě to nemá budoucnost, uděláš 2-3 recenze, zájem nebude ... Jsem na tebe zvědavej :P (i na tu Češtinu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
visa Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Tož děcka, já mu věřím. Jen ať se do toho pustí. I kdyby měl udělat třeba jen dvě recenze, tak furt je to lepší než kdyby venku přepadával babičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Tož děcka, já mu věřím. Jen ať se do toho pustí. I kdyby měl udělat třeba jen dvě recenze, tak furt je to lepší než kdyby venku přepadával babičky ted si to zabil :D ale jen at udela nejakou tu recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Zinglbee, čekal bych odtebe minimálně to, že se tu nebudeš hádat s nějakým puberťákem. Radši to tu lokni a až bude mít nějaké recenze tak ti napíše o unlock. Komentovat to tu nemá cenu, minimálně do té doby, než tu nějakou recenzi dáš. Ale na pravipisné chyby by jsi si měl, jako "recenzista", dávat pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 28, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 ^^ S nikym jsem se nehádal, jen vysvětloval jak to dopadne, protože mě furt nechápal. A ano, Lockuju to tu ... pokud budou nějaké receneze, tak založ topic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts