azgard Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Zdravím ,mám dotaz ohledně xboxu 1.Dají se na něm nějak pirátit hry?? jakože by se tam udělal nějaký flash nebo tak ?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ano dají, já měl xbox s chipem a hry mi všechny jely co jsem stáhnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Jo, dají, ale v tomhle směru bych spíš doporučoval PS2, protože na ten, aspon částečně, vychází nové hry, XBOX 1 už je mimo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azgard
Zdravím ,mám dotaz ohledně xboxu 1.Dají se na něm nějak pirátit hry?? jakože by se tam udělal nějaký flash nebo tak ?? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.