Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jaký notebook (pomoc)

Otázka

Odesláno

Čaute... :)

Potřeboval bych poradit s výběrem Notebooku... Hledám Notebook aby měl velký výkon... Hlavně na hry takže Herní Notebook. Skoušel jsem to sám ale nějak se nevyznám v Grafických kartách no a ani moc ne v procesorech :) Proto bych vas chtel poprosit jestli by ste mi sem nehodili nějake linky na Notebooky (Cena do 28 000kč).... sám jsem se koukal a celkem dobrej mi přišel tento... Kdyžtak prosím napište co si o něm myslíte :)

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72818

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Čaute... :)

Potřeboval bych poradit s výběrem Notebooku... Hledám Notebook aby měl velký výkon... Hlavně na hry takže Herní Notebook. Skoušel jsem to sám ale nějak se nevyznám v Grafických kartách no a ani moc ne v procesorech :) Proto bych vas chtel poprosit jestli by ste mi sem nehodili nějake linky na Notebooky (Cena do 28 000kč).... sám jsem se koukal a celkem dobrej mi přišel tento... Kdyžtak prosím napište co si o něm myslíte :)

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72818

Já osobně s Acerem jsem spokojenej atento s 18.4displeyem-dobrá volba

Tahle Toshiba je takky dobrá mašina ale menší displ.ale zase má audio harmann kardon.

1.Acer

2.Toshiba

• 0
Odesláno

SSuk, tak tak.

Ja bych ti jeste doporucil zvazit, zda opravdu herni ntb potrebujes. IMHO je to hovadina. Proc notebook? Aby se dal prenaset. Jenze herni notas je velkej, tezkej a vydrz ma velice malou.. Takze na prenaseni je stejne nahovno - si radeji kup nabusene stolni PC a k tomu treba jeste netbook a vyjde te to lepe a ten komp budes moci v budoucnu i upgradovat - coz u ntb moc nejde (jen RAM a disk)..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu