Salazar Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Nainstaloval jsem Crackdown na HDD a po nějaký době vypadnul zvuk a asi po pul minutě se sekla hra a musel jsem Xbox vytáhnout ze zásuvky , ale když jsem to hrál z DVD tak se to nestávalo ...... čim to je ? ( u jinejch her se to neděje ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Máš hrát origo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Máš hrát origo :D Až se mi po*ere tenhle Xbox tak jdu do PS3 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ty jseš nějakej chytrej - tady se má pomáhat a ne kritizovat ! Ty si myslíš , že u originálky se to nemůže stát ? Stává se to stále ? jestli je to jen někdy , tak se nic neděje , mně se to stávalo také u některé hry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ty jseš nějakej chytrej - tady se má pomáhat a ne kritizovat ! Ty si myslíš , že u originálky se to nemůže stát ? Stává se to stále ? jestli je to jen někdy , tak se nic neděje , mně se to stávalo také u některé hry . Ježíš to byla sranda. Ty to hned bereš vážně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ježíš to byla sranda. Ty to hned bereš vážně :D Ano, myslel si to zo srandy...mas PS3 a musis kupovat originalky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ano, myslel si to zo srandy...mas PS3 a musis kupovat originalky :cheesygrin: Právě proto jsem si PS3 koupil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Právě proto jsem si PS3 koupil :) Nerozumiem... Takze si to myslel vazne a nie zo srandy. Chcel si poucovat. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 jezisi stava se ti to nekdy nebo casto? nromalne kdyz se to sekne cely najednou tak je to prehrati kdyz nejdriv zvuk ap ak obraz tak to je horsi co jsem cetl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 jezisi stava se ti to nekdy nebo casto? nromalne kdyz se to sekne cely najednou tak je to prehrati kdyz nejdriv zvuk ap ak obraz tak to je horsi co jsem cetl... No stává se to občas ale jenom u toho crackdownu což je divný , třeba u Darksiders se to nestalo ani jednou a to jsem to hral asi 2 hodky v kuse ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 spatne vypalene /poskrabane/spatne iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 spatne vypalene /poskrabane/spatne iso poškrábaný není , špatný iso asi taky ne a špatně vypálené asi taky ne protože než jsem to naistaloval na HDD tak se to nestávalo ......... jediná možnost je blbě nainstalované . ( což nevim jestli je to možný :cheesygrin: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 nebo podelanej harddisk kontroloval si to iso pres abgx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 nebo podelanej harddisk kontroloval si to iso pres abgx? jo kontoroval v abgx všechno zelený , a kdyby byl ten harddisk podělanej tak by se to stávalo u všech her ne ? Ale je to možný .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 nevím no mě stal ože mi hra nešla asi 3x za sebou(jen jedna) ale od ty doby jde krasne porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Sry za ot ... ale od kdy jde instalovat Crackdown na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Vyšel patch, stačí stáhnout, hodit na HDD/MU a updatovat http://www.anonym.to/?http://xbuc.24.tl/?searchString=crackdown Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Ehmm tak jsem to vyřešil ti že jsem stáhnul jinej patch ... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Salazar
Nainstaloval jsem Crackdown na HDD a po nějaký době vypadnul zvuk a asi po pul minutě se sekla hra a musel jsem Xbox vytáhnout ze zásuvky , ale když jsem to hrál z DVD tak se to nestávalo ...... čim to je ? ( u jinejch her se to neděje )
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.