Cyrus-C2 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Zdravím, jelikož moje Nokia N73 pomalu, ale jistě dosluhuje, přišel čas se poohlednout po něčem novém. Rozhodl jsem se, že bych chtěl mobilní telefon s dotykovým displayem, ale jako naprostý laik nevím podle čeho vybírat. Co se týče operačního systému, měl jsem možnost vyzkoušet akorát dotykový Symbian a OS u Iphone. Celkem mě na pohled zaujal OS Android a co se týče WM, tak tam jsem trochu v rozpacích, dříve jsem měl PDA s WM a to mi nějak extra nevyhovovalo, ale co jsem se díval tak WM 6.5 nevypadá zas tak špatně, takže pokud řeknete, že se nemam čeho bát, tak bych se tomu nebránil. Dříve jsem byl skoro skálopevně rozhodnut pro Iphone, ale vzhledem k tomu, že rád zkouším nové věci a Iphone ma skoro každý, tak od toho nazoru pomalu ustupuji. Má otázka tedy zní: Rezistivní/kapacitní display? WM/Android/OSX/symbian? a stím tedy souvisí i samotný telefon.... cena do 15 000Kč....pište svůj názor, ale byl bych rád kdyby jste ho řádně oduvodnili. Ne jen napsat: "kup Iphone". Předem moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoggy Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Zdravim tak bud ti muzu doporucit HTC touch pro 2, ktere mam doma. Je tam win 6.5 v Cr u sunnysoftu(hlavni dovozce HTC u nas) stoji i s kartou neco kolem 12k, ale ten win je hodne o upravach aby z toho byl uplne pouzitelnej telefon/herni zarizeri/navigace musim doistalovat par aplikaci, teda pokud to chces mit pouzitelne na nejake urovni. Jedinou nevyhodou je fotak ktery je fakt naprd a to i kdyz ma 3,2Mpx. Pokud na ten mobil nespechas tak pockej na podzim vyjde novy win7 na mobily a rozdil mezi Win 6.5-win 7 ma byt jak precho z win98 na win Xp nebo tak nejak to psali:D proste ma to byt rozdil a navic win 7 uz bude podporovat multitouch. Kdybys chtel neco vedet o tom HTC Touch pro 2:) http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/041ZHT-102/htc-touch-pro-2-cz.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 http://www.hypermobil.cz/produkty/mobilni-telefony/nokia/nokia-n97-black n97 nejlepsi rozhodniti, zahrajes pecky hry, symbian, takze super programy a pokud hacknes, uzijes si i skvele patche,nema kapacitni display, ale zase ho budes moct ovladat i tuskou, klavesnice se ti taky bude hodit na zaver usetris tech zbylych 6tacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 ja bych doporucil Nokii N900,znamej ho ma, mel sem ho nekolikrat v ruce a me naprosto vyhovoval, moc ti k tomu telefonu ale nereknu nevlastnim ho, jinak OS to ma Maemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoggy Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ja se treba rozhodoval mezi HTC touch pro 2, N97 a Nokii n900. TZn WM vs. Symbian vs. LInux. U n900 na me byla uz vyssi cenna(resp kdyz jsem kupoval HTC nebyla jeste n900 v prodeji) a na n97 se mi treba zas symbian nelibil. Jako to HTC je dobre i diky te nadstavne Touchflo 3D kterou si tam dodelalo sam HTC EDIT: Z vlastni zkusenosti s HTC TP2 a N97 a bych se rozhodoval bud pro HTC a nebo n900 a spis bych bral tu n900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 HTC HD2 - pokud máš rád sledování filmů a nerupne ti bedna z windows mobile.. ovšem zadní strana je dost "odpuzující" n900 - pokud máš rád nokii, kvalitu a spokojíš se s průměrným využitím jako u ostatních telefonů v této cenové kategorii.. Trochu působí jako TRANSFORMERS ..ten zadní držák je přímo ošklivý.. iPhone - pokud máš rád muziku, video, kvalitu, výdrž a hraní her.. snadno se ale poškrábe zadní strana, doporučuji full zag folii Jsou to osobní názory.. Všechny tyto mobilní telefony jsem měl, HD2 jsem měl cca týden, pak jsem ho vrátil. U n900 sem vydržel přez měsíc, ale pak jsem dostal iPhone.. Yoggy - pravda pravdoucí, ale o to větší je zážitek z filmů.. ale ten windows mobile to je katastrofa, čim víc aplikací nainstalovaných, tím pomalejší je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoggy Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 HTC HD2 - pokud máš rád sledování filmů a nerupne ti bedna z windows mobile.. ovšem zadní strana je dost "odpuzující"n900 - pokud máš rád nokii, kvalitu a spokojíš se s průměrným využitím jako u ostatních telefonů v této cenové kategorii.. Trochu působí jako TRNANSFORMERS ..ten zadní držák je přímo ošklivý.. iPhone - pokud máš rád muziku, video, kvalitu, výdrž a hraní her.. snadno se ale poškrábe zadní strana, doporučuji full zag folii Jsou to osobní názory.. Všechny tyto mobilní telefony jsem měl, HD2 jsem měl cca týden, pak jsem ho vrátil. U n900 sem vydržel přez měsíc, ale pak jsem dostal iPhone.. K tomu HTC HD2 bych dodal a pokud mas velkou kapsu bo je to velke jako krava:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoggy Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Tak jako to jo no. Ten windows mobile mas pravdu ale prvni vec musis ho mit anglicky bo cestina ti ho zpomali o 10-20% a musis proste nahodit aplikace ktere potrebujes a ne zbytecne. Ja treba 2krat vymazal cely telefon abych ho mohl upravit a ted jsem totalne spokojeny a nemenil bych vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Tak jako to jo no. Ten windows mobile mas pravdu ale prvni vec musis ho mit anglicky bo cestina ti ho zpomali o 10-20% a musis proste nahodit aplikace ktere potrebujes a ne zbytecne. Ja treba 2krat vymazal cely telefon abych ho mohl upravit a ted jsem totalne spokojeny a nemenil bych vubec Nojo, ale je to slušná nevýhoda.. nemůžeš ho využívat naplno.. sem myslel, že se s WM 7 něco změní, ale bohužel.. jen přidaly příšerný design a naprosté zbytečnosti.. Pokud srovnám s n900 a iPhonem tak je to hodně velký rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoggy Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Nojo, ale je to slušná nevýhoda.. nemůžeš ho využívat naplno.. sem myslel, že se s WM 7 něco změní, ale bohužel.. jen přidaly příšerný design a naprosté zbytečnosti.. Pokud srovnám s n900 a iPhonem tak je to hodně velký rozdíl. Jako je to o tom jeslti te to bavi:) Ja sem treba ten typ ktereho bavi si hrat s telefon a upravovat si ho do detailu. Jako ja od tech win 7 asik ocekavam vic. Uvidime pisou zatim o tom fakt hezky. Jako s iphonem nesrovnavam jelikoz muj hlavni pozadavek byla hardwarova klavesnice. Jako plus ale u iphonu beru design, hromadu aplikcí, jako minus itunes,coz je pro me dost otrava a v necem i neprakticka aplikace, i kdyz i na ten se da zvyknout a taky nemoznost rozsireni, jo sice maji treba 16 nebo 32GB, ale ted je to malo, pokud koukas na filmy a nebo serialy. Taky je pravda jesli chce mit hardwarovou klavesnici nebo ne. Jestli ne tak mu vrele doporucim iphone a nebo HTC Herou a jestli jo tak bud HTC TP2 a nebo tu n900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Já jelikož jsem si koupil T-mobile G1 (HTC DREAM) tak bych ti doporučil mobil s Androidem. Ten systém je super všechno běží pěkně rychle a je to pěkné (neokoukané) jinak přímo k telefonu jediný co je na něm podle mě špatného že je dosti velkej a foťák sice fotí dost dobře ale ve zhoršených světelných podmínkách špatně :-( . Jo ještě internetovej prohlížeč je řekl bych skvělej...zdá se mi lepší než na kámošově Iphonu a hlavně qwerty klávesnice je pro mě největší výhoda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Já jelikož jsem si koupil T-mobile G1 (HTC DREAM) tak bych ti doporučil mobil s Androidem. Ten systém je super všechno běží pěkně rychle a je to pěkné (neokoukané) jinak přímo k telefonu jediný co je na něm podle mě špatného že je dosti velkej a foťák sice fotí dost dobře ale ve zhoršených světelných podmínkách špatně :-( . Jo ještě internetovej prohlížeč je řekl bych skvělej...zdá se mi lepší než na kámošově Iphonu a hlavně qwerty klávesnice je pro mě největší výhoda :-) Ale mobil s androidem je momentálně jen HTC Hero (z těch lepších) a ten má 600 mhz procesor,.. pokud by jsi chtěl android, počkal bych na google phone, ten by měl mít 1ghz procesor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Jako OS bych doporucil Android, nebo Linux... to je imho budoucnost. Jako displej rezistivni, protoze je presnejsi a to je na vyse uvedene (hlavne na druhy uvedeny) skoro nutnost, pokud je chces poradne vyuzit. A jako telefon radim za tyhle penize N900.. Jelikoz na tom rozbehas klasicky Linux, tak na tom rozbehas vse pro Linux => hafo hafo kvalitnich aplikaci (i treba OpenOffice...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoggy Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ale mobil s androidem je momentálně jen HTC Hero (z těch lepších) a ten má 600 mhz procesor,.. pokud by jsi chtěl android, počkal bych na google phone, ten by měl mít 1ghz procesor VIdis me ani nenapadlo. Rusim co jsem psal pockej na Nexus One :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Je to jen o čekání, počkám na nexus one, počkám na iPhone 4g, počkám na nokii N10000.. ber co je :D ..buď iphone nebo n900.. Jinak, už dlouho neodpověděl, :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoggy Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Jo to sak jsem psal predit jeslti to chce hned a nebo treba pockat na neco co mu bude lepe vyhovovat. A souhlasim s tim ze bud iphone nebo n900, ale doplnil bych to jeste o alternativy HTC Hero asik HTC TP2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Děkuji za názory.... Co se týče HW klávesnice, tak tu si myslím, že bych nějak extra nevyužil, ale pokud bude tak to na škodu není. Zatím se asi nejvíc přikláním k Androidu a hodně jste mě nahlodali s tím Google Nexus, díval jsem se na něj na intenetu a hodně mě zaujal. Kdy má být oficiálně v prodeji v ČR? WM 7 se ni zdá také hodně zajímavý počin, ale nechce se mi čekat až do podzimu. Samozřejmě, že telefon nemusím kupovat hned, ale zase čekat přes pul roku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Mám SE Satio a spokojenost... Luxusní foťák :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Z vlastní zkušenosti ti doporučím Nokii N900 je to další poslední verze komunikátoru od nokie a ja sem s ní max spokojenej za tu cenu ... rozlišení dotykového displaye 800x480 velikost displaye uhlopříčka 4palce a... 600mhz a 256 MB Ram + 768 MB virtuální paměť (technologie používaná u PC) ... viz specifikace http://www.hypermobil.cz/produkty/mobilni-telefony/nokia/nokia-n900-black ... podle mě je lepší jak Iphone :) a zapoměl sem dodat první nokie s operačním systémem který již nepoužívá Simbian ale revoluční Maemo 5 ... a dá se sehnat za 11K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Vidím, že relativně dost z Vás doporučuje N900, co je na ní tak skvělého?....Co jsem se koukal na videa, tak mi ten OS nepřijde až zas tak skvělý a že by to byl zrovna štíhloun se říct taky nedá... Ikdyž je možné, že se toho Maema spíš bojím, jelikož sem neměl tu čest s ním přijít do styku....Jak je to u te N900 se spektrem aplikací etc.? (najdu na to vše co na ostatní, nebo méně, nebo více?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Nokia N900, nic jiného asi nemá momentálně smysl - teda, pokud si chceš s telefonem trochu víc hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 ja sem ji volil jen kvuli tom že se jedna o poslední komunikátor od nokie ... ale jestli se ti nelíbí tak mrkni na tohle SE Eperia 1 http://www.hypermobil.cz/produkty/mobilni-telefony/sony-ericsson/sony-ericsson-x1-xperia-silver a nebo sony ericson Eperia 2 http://www.kasa.cz/mobily-mp3-gps/koupit/982454/sony-ericsson/sony-ericsson-xperia-x2/ ... tyhle dva jsou od SE jen značkou jinak je to skoro cele dílko HTC ... a nebo e ještě Nokia X6 mezi těmahle sem se taky rozhodoval ale vyhrala Nokia N900 WM 7 se ni zdá také hodně zajímavý počin, ale nechce se mi čekat až do podzimu. Samozřejmě, že telefon nemusím kupovat hned, ale zase čekat přes pul roku.... Kvuli tomu že WIN 7 mobile maj vyjít až koncem roku na ně nemusíš čekat až vyjdou , a klidně si mužeš koupit telefon s w 6.5 a na konci roku udatovat firmware na W7 mobile ...tohle je výhoda smartfonu s windous op. systém že se dá updatovat na vyšší bez nutosti kupovat novej tel ... narozdíl od op. symbiant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Děkuji za názory....Co se týče HW klávesnice, tak tu si myslím, že bych nějak extra nevyužil, ale pokud bude tak to na škodu není. Zatím se asi nejvíc přikláním k Androidu a hodně jste mě nahlodali s tím Google Nexus, díval jsem se na něj na intenetu a hodně mě zaujal. Kdy má být oficiálně v prodeji v ČR? WM 7 se ni zdá také hodně zajímavý počin, ale nechce se mi čekat až do podzimu. Samozřejmě, že telefon nemusím kupovat hned, ale zase čekat přes pul roku.... ahoj, o nexusu toho vím celkem dost taky jsem o něm přemýšlel, ale zkrátka je to mobil pro USA trh a tak tady ty jeho nej funkce nefungují je to telefon pro lidi co mají rádi google a aktivně ho využívájí... a u nás v prodeji zatím není a nikdo netuší kdy bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorVitek Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Silně doporučuju Nokii N900. Sám ji vlastním. OS Maemo5 založený na Linuxech, HW klávesnice, 32GB interní paměť, BT, Wi-fi samozřejmostí, 5mpx fotoaparát. Postrádá sice multitouch, ale doposud mi na mobilu nechyběl. :) Pokud bys měl jakýkoliv dotaz ohledně N900, tak PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Obnovovat půl roku starej thread tě asi netrápí. Nemyslíš že už vybranej telefon má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.