Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rada pro amatéra = nerozhodnost

Glory_CV

Otázka

Ahoj,

rád bych si zakoupil Wii, ale nikdy jsem se o tuto konzoli nezajímal, až teď bych docela rád udělal radost přitelkyni i sobě. Chtěl bych něco nového, xbox mě přestal bavit.

Rozhoduji se tedy o koupi této konzole a vůbec nevím co od toho očekávat. Mám pár otázek:

- je poruchová?

- na co si dávat pozor

- co by bylo pro mě nejlepší apod.

- je lepší flash ?

- když neflashnu, tak se dá hrát normálně MP jako na xku? musím kupovat live kupóny apod?

- mám koupit určitou verzi?

Zaujala mě tady na bazaru jedna nabídka, ale zdá se mi, že je nějak víc typů? Co je asi nejlepší/nejzábavnější pro dva?

Určitě bych také chtěl pořídít tu "desku" Fittness. nebo jak se to jmenuje, je to dobré? Koukal jsem, že se ta hra na to dá stáhnout, tzn. že koupím jen ten software + desku? Je těžké to pak instalovat?

Co je hlavní příslušenství? Nevyznám se na co jsou ty ovladače a nunchaky?

Uvítám každou radu a pomoc :) Teď mě už nic nenapadá, určitě si na něco zase vzpomenu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu