Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

downgrader.gif

Pred tým ako začnete:

Zistite či nemáte verziu PSP TA-082. Obrázok ako to zistíte je tu: ta82spot1.jpg

Ak vo vyznačenom rámčeku nieje žiadny text tak môžete downgradovať a nezáleží na tom ak ste nejaký text našli niekde inde.

1. Pre istotu naformátujte kartu a okrem downgradera tam nič nedávajte.(neodporúčam použiť 32MB MS)

2. Pre istotu spravte restore default settings.

3. Pre istotu nabite PSP na 100% a nechajte ho zapojené v nabíjačke.

4. Uistite sa že máte fw 2.5 alebo 2.6 ak máte 2.0 alebo 2.1 tak jednoducho updatujte na FW 2.5 alebo 2.6. Obidva FW sa dajú stiahnuť v sekcii Download

Inštrukcie:

1. Stiahnite a rozbalte príslušný downgrader. (2.50 alebo 2.60 podľa vášho momentálneho FW) (obsahuje všetky potrebné súbory na downgrade aj eloader)

Download: FW 2.5

http://www.pspzone.sk/Download/Downgrader_2.5_final.rar

Download: FW 2.6

http://www.pspzone.sk/Download/Downgrader_2.6_final.rar

Všetky súbory a zolžky ktoré sú v adresári Memorystick nakopírujte priamo do rootu karty - X:/ a nechajte prepísať.

2. Zapnite PSP

3. Zapnite hru GTA

Automaticky by sa mal zapnúť GTA eLoader, ak nie tak dajte v hre load a vyberte ho ako keby to bol SAVE.

Zapnite Downgrader-Downdater. Na PSP sa vypne obrazovka a bude blikať len memorystick. Nechajte to tak a čakajte kým sa PSP samé nereštartuje.

Mala by sa objaviť modrá chybová obrazovka, ktorú potvrdíte stlačením krúžku.

PSP sa zapne, nastavíte základné nastavenia a hurá máte FW 1.50

Možné komplikácie:

Po downgradnutí sa vám môže stať že vám UMD mechanika nebude chcieť načítať disk. Stačí na chvíľku vybrať baterku a vložiť naspäť a už je to navždy vyriešené. Táto chyba by sa však v tejto finálnej verzii už objavovať nemala.

Tento skvelý návod pre vás napísal JURIS

INFO: PSPZONE.sk

• Odpovědi 464
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
ja mam 2.71 a nestve me to

myslim ze kdybych mel nejakou verzi pro spousteni ISO a vselijakych takovych hovadinek tak me hry na PSP asi prestanou bavit

Myslis?A mozem sa ta spytat aka je u vas najnovsia hra niekde v kamennom obchode? A ze kolko zarabas mesacne?Alebo ci ti rodicia davaju vreckove?Preto su na svete Iso hry lebo nie kazdy ma vo svojom meste najnovsie hry na PSP a nie kazdy ma na to peniaze.Len preto hrajem ISO hry.A urcite niesom sam.
Odesláno

myslim ze kdybych mel nejakou verzi pro spousteni ISO a vselijakych takovych hovadinek tak me hry na PSP asi prestanou bavit

Myslis?A mozem sa ta spytat aka je u vas najnovsia hra niekde v kamennom obchode? A ze kolko zarabas mesacne?Alebo ci ti rodicia davaju vreckove?Preto su na svete Iso hry lebo nie kazdy ma vo svojom meste najnovsie hry na PSP a nie kazdy ma na to peniaze.Len preto hrajem ISO hry.A urcite niesom sam.

Tak to si rekl moc pekne.. plne s tebou souhlasim.. mohl bych se svym peneznim obnosem koupit tak par her ale takhle mam moznost zkusit uuplne vsecko...Respect to Fanjita

Odesláno

hele klid jo rozmazlenej si myslim ze nejsem kapesny dostavam podle znamek ve skole a taky ted mam pres otce mou prvni brigadu takze si sem tam na nejakou tu hru vydelam a nechci ti lezt do svedomi, ale pochybuju ze dohrajes vsechny hry co si stahnes nebo je nedohrajes na 100% (sub-questy atd.) muj osobni nazor je ze bych si tu hru neuzil na 100%, kdyz si hru koupim za vymakany penize tak si ji pak o to vic vazim

a myslim ze taky nejsem sam kdo jde po legalni ceste kvuli stejnemu duvodu jako ja

Odesláno
Momentik, nejak mi to nedoslo... Tohle je loader spolupracujici s Original diskem GTA:LCS a diky tomu muzem spoustet jiny ISA? Nebo si na tom muzu spustit i ISO samotny tyhle parbicky?

Tak na co by si spoustel iso GTA kdyz budes mit originalku Gta v mechanice ne?

To jo ,ale ptal jsem se, jestli jestli tenhle loader spousti vsechny ISA na firmwaru 2.6 a 2.5, nebo jestli to je pravda jen castecne, musis mit Original disc GTA:LCS a pak teprve muzes spouste ISA? THx za odpoved

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu