Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 464
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest Anonymous
Odesláno

Prave skusam PSP device HOOK a tusim ze ide, no aspon program !!!!!

Inac som s 2.01 dal 2.60 a hned nato downgrade na 1.5...

No nic, idem tahad ISO hry !!!!!

Odesláno
  mirrec napsal:
Prave skusam PSP device HOOK a tusim ze ide, no aspon program !!!!!

Inac som s 2.01 dal 2.60 a hned nato downgrade na 1.5...

No nic, idem tahad ISO hry !!!!!

A můžeš napsat pečlivej návod jak a to? Aby to někdo neposral )třeba jako já?) Abych taky mohl hrát iso hry,.,. a už se nemusel trápit s umd.. nebo mi to třeba vysvětlil na icq... pls

Guest Anonymous
Odesláno

Na to navod neni potrebny, je to lahke, stiahni si subory s uvedenej adresy, - link je vyssie, nakopiruj ich do rootu v PSP, dalej pusti gta, potom eloader, na nom pusti downgrade test a cakaj, pokial bude blikat lava dioda tak to je dobra znamenie , treba cakat kym doblika a sam sa restartuje, po restarte ukaze modru hlasku, ta sa potvrdi X... A potom sa uz len nastavi fw 1.5.... A je to...

Odesláno
  mirrec napsal:
Stiahnite si toto: http://www.psp-hacks.com/download.php?id=597

je to na v 2.6....

No sakra zatial mi nejde citat UMD demo disk.... No nic skusim co to ma znamenat !!

takze v tom packu už jsou zahrnuty soubory z 1.5ky :D .....ale ja byt opatrny a zatim to zkoušet nebudu.....

dneska stejně jedu pryč, tak bych na to neměl klid

Odesláno
  mirrec napsal:
No o ziadnych suboroch nic neviem, necital som to tu cele....

stáhl jsem si ten pack co sis stáhl ty...zkontroloval a jsou tam(soubory 1.5).

stahl jsem si ještě jeden pack, kde bylo přímo naspaný, že tam jsou a adresáře DOWNDATER(což jsou soubory z 1.5ky)(kterej ma bejt v root ms) jsou shodné ve všech ohledech :)

Guest Anonymous
Odesláno

Aha, este ze tak.....

Iso hry urcite pojdu vsak na 1.5 idu v pohode neee....

Len teraz sa musim naucit ako sa tam pustaju, no ale to by nemal byt problem.... Stiahnem pustim a hotovo....

Odesláno
  eskimo napsal:
  mirrec napsal:

stahl jsem si ještě jeden pack, kde bylo přímo naspaný, že tam jsou a adresáře DOWNDATER(což jsou soubory z 1.5ky)(kterej ma bejt v root ms) jsou shodné ve všech ohledech :)

takže si myslíš že to bude bez problemu když to ted provedu nebo bych si měl raději počkat..?

Odesláno
  mirrec napsal:
Aha, este ze tak.....

Len teraz sa musim naucit ako sa tam pustaju, no ale to by nemal byt problem.... Stiahnem pustim a hotovo....

taky by me zajimalo, jestli to jsou soubory japonský nebo americký 1.5.....mam strach z toho, že kdyby to byly americký 1.5ky, tak by nešli spouštět filmy na umd v regionu 2 - evropa + japonsko

Odesláno
  Wolf.cz napsal:
  eskimo napsal:
  mirrec napsal:

takže si myslíš že to bude bez problemu když to ted provedu nebo bych si měl raději počkat..?

no...nevim - ja mam starch z ty verze 1.5........ale třeba to jsou soubory, který vůbec nemaj vliv na verzi ty 1.5

Odesláno
  eskimo napsal:
  mirrec napsal:
Aha, este ze tak.....

taky by me zajimalo, jestli to jsou soubory japonský nebo americký 1.5.....mam strach z toho, že kdyby to byly americký 1.5ky, tak by nešli spouštět filmy na umd v regionu 2 - evropa + japonsko

uprade to 2.0 downgrade to 1.5 a budou

Guest Anonymous
Odesláno

No tak to neviem, ako to zistim ?...

Taham tom raidera dufam ze cez nejaky najnovsi homebrew na hry s emulatorom 2+ pojde !!!

Odesláno
  shadow.wizard napsal:
  mirrec napsal:

Taham tom raidera dufam ze cez nejaky najnovsi homebrew na hry s emulatorom 2+ pojde !!!

WELCOME TO THE FW 1.5 WORLD!!!!Pokial by si potreboval poradit tak sa ozvi na ICQ.

Myslíš že ve final verzi bude možnost i pro FW2.6 co byly v základu jestli ne tak se asi vodprásknu...zatim všude píšou že ne :( :(

Odesláno
  logo napsal:
  shadow.wizard napsal:
  mirrec napsal:

WELCOME TO THE FW 1.5 WORLD!!!!Pokial by si potreboval poradit tak sa ozvi na ICQ.

Myslíš že ve final verzi bude možnost i pro FW2.6 co byly v základu jestli ne tak se asi vodprásknu...zatim všude píšou že ne :( :(

neviem co stresujes lebo uz to par ludi skusilo aj takto a zatial ziadny brick. dolezite je aby si nemal TA-082

Odesláno
  logo napsal:
  shadow.wizard napsal:
  mirrec napsal:

já měl základná fw 2.50 a upgradowal jsem to na 2.60 to by neměl bejt problem snad ne... ale bojim bojim...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu