PEchi Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Zdravim.... už když PS3 zapnu tak vpravé horní části obrazovky se rovnou napíše že sem byl signed off.....po pokusu o připojení dostanu tuto chybu...nevíte někdo čím to může být ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bancikrist Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Jj.Taky my to dela! :cry: a taky mi to resetovalo cas a datum na 1.1.2000 00:05 asi maj probleem v Sony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Mám stejnej problém,,, asi jen výpadek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 http://kotaku.com/5482328/ps3s-suffering-from-global-network-lockdown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Dík za odkaz huhla....doufam že to spraví co nevidět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Bug s únorem ("přestupným rokem"). Ty co mají ps3 fat nespouštět váš stroj - mažou se trofeje!! http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26690041&page=19 http://www.joystiq.com/2010/02/28/psn-is-down-some-titles-experiencing-game-crashing-errors/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 aha , to je teda super, smazali see mi už ve skate 2 a tam jich bylo nejvic. objevej se zase? a jak dlouho nemam spostet ps3 ? nebo se mazou trofeje jen hram co hraju ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Na serveru ale trophies zůstávají https://secure.eu.playstation.com/psn/mypsn/trophies/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jde ale o to zda se ti stáhnou zpět! Pokud ne tak to nenechám jen tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 to mate z toho, ze musite parit uz od rana...:cheesygrin: nicmene tady to mate cesky spolu s navodem co s tim. ale plyne z toho, ze dneska mate od hrani volno... http://www.sony-playstation.cz/index.php/clanky/1-novinky/1694-ps3-se-potyka-s-problemy-nefunguji-hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Na serveru no ale dnes sem udelal vsechny throwdown ve s2 A UZ sem mel mit bronzovou a nic tak sem se kouknul do mecch trofeji a zustali tam vsechny krome skate 2 tak asi kdyz hrajete nejakou hru ta se z ni ty trofeje vymazou ale kdyz budu hrat demak se nic nezkazi ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 taky se mě smazaly trofeje z LBP ale hry v offlinu jedou normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Kromě smazanych trofeji mi nejde i čas!!!! Fat 80GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikingblood Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 chcete mi jako naznačit,že dnes nebudu procvičovat prsty??????????to snad neni ani možné!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 chcete mi jako naznačit,že dnes nebudu procvičovat prsty??????????to snad neni ani možné!!!!!!!!!!!!!!!!!!! proč bys nemohl ? akorát budeš muset pařit v offlinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 myslíte že se ty trofeje vratej ?? :( docela me to ser..... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikingblood Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 to je mi k čertu,ja potřebuju byt zaply.Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 trofeje si zkuste treba tady zkontrolovat http://www.ps3trophycard.com/. Ja sem o nektere trofeje take dnes rano v ps3 prisel, nicmene na uvedene strance porad zatim jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46CZ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Tak sem zkusil zapnout PS3 a jede mi uplně v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 trofeje si zkuste treba tady zkontrolovat http://www.ps3trophycard.com/. Ja sem o nektere trofeje take dnes rano v ps3 prisel, nicmene na uvedene strance porad zatim jsou tak jasný že trofeje na internetu pořád jsou, vždyť se updatují jenom když se připojíš v PS3 na net... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Tak sem zkusil zapnout PS3 a jede mi uplně v poho tipl bych is že to má co dočinění s datem výroby toho plejna, určitý novější to asi jako SLIMka maj ošetřený....no uvidíme co s tim sony udělá ale smao se to nevyřeší dneska to chtělo jít na 29týho čili zejtra ot bude chtít jít na prnvího ale bude druhýho tž nwm...uvidíme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Mam 80gb FAT nejnovejsi verzi s 60nm procesorem a 60nm gpu a trofeje mi zustavaj,vsechny hry jdou hrat a i kdyz si pustim neakou hru tak mi zni ty trofeje nezmizi... Kluci nebojte,Sony se ktomu oficialne vyjadrila a dnes vecer ma byt update. A trofeje se maj vratit samo sebou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46CZ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Mám přes rok 80 Gb FAT:bash:možná to bude tím že sem s ní nikdy nebyl na netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Pokud jste majiteli Playstation 3 verzí 20, 40, 60 a 80 GB, tak nyní dávejte pozor. Od dnešní půlnoci se hráči na těchto verzích PS3 nemohou připojit na Playstation Network. Na všech se totiž objeví chybová hláška 8001050F, která zamezí nejen připojení na PSN, ale také hraní vybraných titulů offline (třeba Heavy Rain). Sony už tento problém usilovně řeší a vše by mělo být v pořádku dnes večer, kdy vyjde nový firmware. Problém bohužel mají i majitelé, kteří nejsou připojeni na internet, což je o to smutnější. Než Sony problém vyřeší, doporučujeme konzoli nezapínat. Majitelé PS3 Slim mohou být v klidu a nerušeně pokračovat v hraní. Co je na vině? Určitě se ptáte, co je na vině. V současnosti bohužel nevíme, ale hovoří se, že Sony má problém s interním kalendářem v každé konzoli, který nyní v přestupném roce si neuměl poradit s 28 dny v předchozím měsíci, proto automaticky resetoval datum. Dneska jsem dostal Heavy rain sakra:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Pokud jste majiteli Playstation 3 verzí 20, 40, 60 a 80 GB, tak nyní dávejte pozor. Od dnešní půlnoci se hráči na těchto verzích PS3 nemohou připojit na Playstation Network. Na všech se totiž objeví chybová hláška 8001050F, která zamezí nejen připojení na PSN, ale také hraní vybraných titulů offline (třeba Heavy Rain). Sony už tento problém usilovně řeší a vše by mělo být v pořádku dnes večer, kdy vyjde nový firmware. Problém bohužel mají i majitelé, kteří nejsou připojeni na internet, což je o to smutnější. Než Sony problém vyřeší, doporučujeme konzoli nezapínat. Majitelé PS3 Slim mohou být v klidu a nerušeně pokračovat v hraní. Co je na vině? Určitě se ptáte, co je na vině. V současnosti bohužel nevíme, ale hovoří se, že Sony má problém s interním kalendářem v každé konzoli, který nyní v přestupném roce si neuměl poradit s 28 dny v předchozím měsíci, proto automaticky resetoval datum. Dneska jsem dostal Heavy rain sakra:D EPIC FAIL ... a co by se stalo kdybych si nainstaloval a zahral demo FIFI 10 ??? a když už tak by se mi ty trofeje snad vrátili né ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts