wistekCR Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Zdravym a pozdravuju vas všechny uživatele xbox 360! Poridil sem si xbox 360 elite a jsem velice spokojeny az na par vecicek ktere mne nejdou pres palici:-) prvni vec bavyte se tady o nejakych dvou verzich x boxe 360 elite???jak zjistim jakou mam verzi a k cemu je to dobre myt tu nebo onu verzi??? Jsem uplnym novackem v xbox svete!mnel sem predtim playstation 2 :-) jeste nejsem online takze mne plno veci nejde!co flash nebo nejakej cipset existuje???potreboval bych radu nejakyho ostryleneho odbornika!!! please help!!! me icq 399260207,mail vitek69@seznam.cz dekuji vsem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Koukni na tutoriály a přečti si otázky a odpovědi .... mě to dost pomohlo :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Tu mas: http://console-forum.net/showthread.php?t=79973 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wistekCR Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jo diky dost mne to pomohlo ale stejne tomu flashi neverim ze mne nedaj bann!!!bojim se ze prijdu o celou kozoli!!je to proverene???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Istota ze nedostanes BAN je v tom, ze uplne zabudnes na XLive - ziadne pripajanie k netu 8) S flashom hraj iba offline a budes kludny. Ked chces hrat online, tak 100% istota je neflashovat a hrat orig. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hromy55 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Istota ze nedostanes BAN je v tom, ze uplne zabudnes na XLive - ziadne pripajanie k netu 8) S flashom hraj iba offline a budes kludny. Ked chces hrat online, tak 100% istota je neflashovat a hrat orig. jak moc je to dorbý hrát online ? taky o xku uvazuji a nemuzu se rozhodnout jakej vzít ..necche se mi kupovat origos, ale taky nevím ejstliby mě bavilo hrát online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Jesli máš tu konzoli rád, tak bez urážky nebuď blbej a hraj pouze s flashem offline nebo origa bez flashe a online. Dostat BAN je něco jako mít auto bez pneumatik. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jak moc je to dorbý hrát online ? taky o xku uvazuji a nemuzu se rozhodnout jakej vzít ..necche se mi kupovat origos, ale taky nevím ejstliby mě bavilo hrát online Neviem ako u teba, ale u mna bola priorita hrat viac hier (nesportove), ako iba par s moznostou behat po mapach v online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hromy55 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Neviem ako u teba, ale u mna bola priorita hrat viac hier (nesportove), ako iba par s moznostou behat po mapach v online. no já furt nevim když koupim s flashem tak na to furt palit hry a kupovat ty specialní dvd ,,, radsi bych normal bez flashe jenže hry za 1500 to fakt nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Když nemáš na ofiko, tak budeš muset pálit ... taky pálim, na live nechodim, ban nemam a když si chci zahrát multiplayer, tak si zahraju s kámošem split-screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.kopin Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 tak zkus bazar , banany davaj ve vlnach , koukni na pokec a budes vedet ktera bije :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Takovej blbější dotaz ze zajmavosti i když xko nemám: Dává se BAN i když se hraje origo hra na flashlý konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Takovej blbější dotaz ze zajmavosti i když xko nemám: Dává se BAN i když se hraje origo hra na flashlý konzoli? Jo, i tak ti hrozí ban ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 no já furt nevim když koupim s flashem tak na to furt palit hry a kupovat ty specialní dvd ,,, radsi bych normal bez flashe jenže hry za 1500 to fakt nemám Ake specialne DVD? DVD+R DL je niecim specialne? Kupis do 1 Euro....ja Maxell bez obalu za 0,53 Eur/ks. P.S. rob ako uznas za vhodne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hromy55 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Když nemáš na ofiko' date=' tak budeš muset pálit ... taky pálim, na live nechodim, ban nemam a když si chci zahrát multiplayer, tak si zahraju s kámošem split-screen.[/quote']to se taky dá ? nejak jinak nez pres live ? ani nevím jestli by mě to bavilo hlavně jestli by mi tam šel internet ..jenže jsem se dočetl že pro vypalování musism mít nejakou vyplaovačku spešl a nejak to opachovat...jeste jsem slysel ze to jde i přes flaskhu nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 to se taky dá ? nejak jinak nez pres live ? ani nevím jestli by mě to bavilo hlavně jestli by mi tam šel internet ..jenže jsem se dočetl že pro vypalování musism mít nejakou vyplaovačku spešl a nejak to opachovat...jeste jsem slysel ze to jde i přes flaskhu nejak Přečti si topic pro začátečníky ... pokud budeš mít nový flash, tak patchovat nebudeš muset a vypaluješ na klasický DLka, musíš si ohlídat, jestli to tvoje mechanika podporuje MP můžeš ještě hrát na neoficiálních serverech, kde ban nehrozí a nebo na jednom Xboxu se dvěma ovladači a rozdělenou obrazovkou http://console-forum.net/showthread.php?t=45889 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wistekCR Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 takze flashovat xbox je blbost jo??? nechci prijit o svuj milovanej xbox mam ho sice chvyli ale sem do nej upe zapalenej kupuju jen originalky a to jeste v ruznej limited editions! takze na flash kaslu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wistekCR Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 myslim si ze xbox live je velka vychytavka a nechci hrat jen singl nebo split-screen i kdyz mam velkou tv tak je to stejne naprdek!a hrat online treba gta 4 je prece pecka velkeho kalibru ne???!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wistekCR Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jo a poridil sem si games Two Worlds a jelikoz sem poridil opet limited editions tak soucasti baleni bylo i bonus dvd na kterem je i spanelsky a nemecky jazik a v nejakem formatu ani nvm jakym!mam to chapat tak jako ze se to da nejak dohravat do xka posleze neco jako do pc????proc by tam ty jaziky jako bonusy byly????diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wistekCR
Zdravym a pozdravuju vas všechny uživatele xbox 360!
Poridil sem si xbox 360 elite a jsem velice spokojeny az na par vecicek ktere mne nejdou pres palici:-)
prvni vec bavyte se tady o nejakych dvou verzich x boxe 360 elite???jak zjistim jakou mam verzi a k cemu je to dobre myt tu nebo onu verzi???
Jsem uplnym novackem v xbox svete!mnel sem predtim playstation 2 :-)
jeste nejsem online takze mne plno veci nejde!co flash nebo nejakej cipset existuje???potreboval bych radu nejakyho ostryleneho odbornika!!!
please help!!!
me icq 399260207,mail vitek69@seznam.cz
dekuji vsem :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.