vnav Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Ahoj, tak jsem si říkal, že by nebylo špatné mít na PSP hru Audiosurf, nebo podobnou. Existuje něco takového:?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jó.. audiosurf zbožňuju... taky sem hledal něco jako audiosurf pro PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jó.. audiosurf zbožňuju... taky sem hledal něco jako audiosurf pro PSP Já jsem našel něco na způsob Guitar Hero myslím, že to bylo Rock Band.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 no to jo. ale to neni tak chci. prostě audiosurf v horší grafice.. [pro PSP aby to vypadalo dobře] a možnost nahrání jakýkoliv hudby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Hmm asi jedině fakt ten Guitar Hero jinak nic jinýho neznám:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Hmm asi jedině fakt ten Guitar Hero jinak nic jinýho neznám:cry: Prostě si počkat až někoho z Japan studia napadne udělat dobrou hru :cheesygrin: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 to né :( já to chci už teď xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Jo něco podobného bylo, mohl sis tam dát jakoukoliv hudbu, ale podle ní to nešlo myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 to jé jednoo . ukázat . xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Neasi hned ukázat :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Nejpodobnejsi Audiosurfu (avsak stejne dost o necem jinem), je imho Beats. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.