gilly Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jak všichni mužete hrát nhl 07 když máte neaky gen me zadne nhl nejede a chtěl bych ho přes net co se musí udělat aby mi jelo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 6y4ever Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 GEN-A :) kolik ta zpráva chce znaků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Máš dvě možnosti ... 1.) Nahodíš CFWenabler/ 5.03 GEN-A(/B) 2.) Patch http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2010120001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gilly Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jak kolik ta zpráva chce znaků..ale ja mam 3004 tam nejde gen a ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Bude ti fungovat ... poslední písmeno jen značí update. Zpráva musí obsahovat 10 znaku, pokud má min, tak nejde odeslat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gilly Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 mužete mi tu dát lepší návod na ten patch?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Jestli si na to nevěříš, tak stačí stáhnout už opatchovaný ISO tady http://console-forum.net/showthread.php?t=81696 Jinak, neoptachovanou hru nakopíruješ do ms0:/ISO, potom zapneš ten program, zmáčkneš START, nastavíš NO BACKUP MODE - PATCH MODE, zmáčkneš trojúhelník, počkáš na dokončení a máš to patchnutý, pak už můžeš hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gilly Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 ok diky moc jde borci!!...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gilly Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 a není tu nekde opatchovaqný nhl na ulož to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gilly Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 a jeste kam mám nakopírovat ten "ebt_exchange" nebo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Rozbalíš a složku ebt_exchange nakopíruješ do ms0:/PSP/GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gilly Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 hej nejde se mi přihlásit na nhl furt to neco hledá nevíte proč,?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Jako na multiplayer? Jestli se nepletu, tak byly servery už odstavený .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Joojo přesně servery NHL07 na psp jsou již vyplé od 1.1.2010,bylo to na jejich stránkách jako upozornění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gilly
jak všichni mužete hrát nhl 07 když máte neaky gen me zadne nhl nejede a chtěl bych ho přes net co se musí udělat aby mi jelo???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.