Dawer64 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Zdravím, dá se hrát nějakým zbůsobem s gamepadem na xbox 360 na pc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Drátovej http://support.microsoft.com/kb/906347 K bedrátovýmu potřebuješ "spešl" příjmač ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dawer64 Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Oukej dík moc to mi stačí, jo a ještě něco, potřebuje se k tomu nějaký soft ? na tom linku cos mi dal se píše že se má stahnout nějaký soft, ale hodí mě to do nějakého shopu ...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Oukej dík moc to mi stačí, jo a ještě něco, potřebuje se k tomu nějaký soft ? na tom linku cos mi dal se píše že se má stahnout nějaký soft, ale hodí mě to do nějakého shopu ...? Tak to bude třeba tím, že ten software je placený.... :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Oukej dík moc to mi stačí, jo a ještě něco, potřebuje se k tomu nějaký soft ? na tom linku cos mi dal se píše že se má stahnout nějaký soft, ale hodí mě to do nějakého shopu ...? Pro dráták máš ovladače tady http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=Gaming&type=Gaming&sku=JR9-00001 Pro bezdráták taky, ale potřebuješ k tomu ještě takovou krabku co bude přijímat signál ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dawer64 Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Ok, tak to by bylo vše,dík moc, můžete lock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dawer64
Zdravím, dá se hrát nějakým zbůsobem s gamepadem na xbox 360 na pc ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts