Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

řazení alb iPhone

Otázka

Odesláno

zdravím,

mám takový menší problém a dotaz.

do iPhonu si dávám hodně hudby, pokaždé, než si ji tam dám, tak si ručně upravuji tagy přes prográmek Tag & Rename. Hlavní a stěžejní položky jsou pro mě Album a Artist, ty mám u každého alba vždy všude stejné pro jednotlivé songy + File a Folder cover art...

Ale teď k mému problému, i když to mám stejné všechno, tak se mi to v iPhonu stejně rozháže do několika složek. Přiložil jsem názorné obrázky s albem Barney's Get Psyched mix.

razeni.th.jpg

img0021.png

Jak vidíte na prvním obrázku, mám album všude stejné, jenom mám různé skladatele. Ale když to hodim do iPhona a dám řazení dle alb, tak mi to stejně hodí pro každou písničku nové album, protože má jiného Skladatele...A například pro cover flow to je strašně nepraktické ....

a co já chci, aby i přesto, že v tom albu je více skladatelů, aby mi to ukázalo jenom jedno album!

Je to nějakým způsobem možné?

Doufám, že jste to pochopili

díky za každou radu

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

No, myslim ze ti jeste nikdo nezkusil poradit to, co pouzivam ja. Sortuju si to vse pres iTunes a jejich Get Info funkci tusim. Je tam jedna dost dulezita polozka, ktera si zaslouzi nebyt prehlednuta. Vyplnujes nazev Album, pak nazev Artist, a ted to dulezite aby se ti nemnozily ty obrazky alba vicekrat polozka Album Artist. Ten problem ktery rikas jsem mel take, ale vyresil jsem ho a myslim zei ty po chvilce hrani si s temahle trema polozkama prijdes na to jak to vyplnit aby jsi mel jen jeden obrazek alba. Funguje to opravdu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu