Snowgeee Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 mám otázku na skušenější PSPčkaře...potřeboval bych poradit jak zprovoznit třeba 2 seplugins najednou...nwm jak a nechci si to zkazit....dík za odpovědi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 Normalne zapnes 2 pluginy v PSPcku :) ale nie stale zo sebou budu dobre "komunikovat"... napr. MP3 + Screenshot plugin nie stale idu dobre... napr. pri GTAVCS robia problemy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 no právě o tyto dva mi de...ale jak to mám dát do psp když to má stejný názvy a 2 složky v PSP se seplugins jmenovat nemůžou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 No napr. jeden sa vola mp3plg.prx a druhy screenshot.prx oba skopiruj do seplugin v zlozke seplugin mas este 2 textove subory do ktorych pridas napr. ms0:/seplugins/screenshot.prx ms0:/seplugins/mp3plg.prx a ulozis to game.txt - hra vsh.txt - XMB menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 ok vyskouším a řeknu vísledek... EDIT: aha...a nemohl by si mi to obojí poslat asi sem tam měl to samý a dal sem si semi-brick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 s pluginmi sa neda bricknut! ... chod do recovery a vypni ich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 no a jakto když sem je zapnul oba....tak sem norm zap PSP a čekná obrazovka a nic...snad 1 min...tak sem šel do recovery vypnul sem je a šlo to....tak co sem s tim udělal??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 to znamena ze pluginy sa navzajom blokuju, aj mne sa to uz stalo. proste nemozu byt oba zapnute naraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 ok....to je dobrá odpověď...ale co když mi nešel spustit i když byl zapnutej jeden.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 23, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 Kdys uz je tu takove tema , nevite nahodou nekdo jak se da fotit v psx hrach ? V iso hrach mi to jde ale v tech psx ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 plugin aktivuj v POPS.txt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 23, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 Aha takze mam vytvorit textak POPS.txt a do nej zapsat cestu do screen shot modulu chapu to spravne ? ... Diky Muj 100 prispevek :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 ano presne tak sak to skus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 23, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 To bych rad ale jsem v praci takze az dojdu , pracovni vykend hruza :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Snowgeee
mám otázku na skušenější PSPčkaře...potřeboval bych poradit jak zprovoznit třeba 2 seplugins najednou...nwm jak a nechci si to zkazit....dík za odpovědi...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts