Haluska Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Mám problém s FMCB na této revizy. Normálně na chiplym PSku (rev. 77004) nahraju Free McBoot na kartu. Na 77004 vše funguje bez problémů, ale jakmile se karta strčí do 70004 a zapne se, tak se to snaží jakoby najet, ale nic. Zkoušel jsem to i na 75004 a nic. Prostě jen černá obrazovka. Setkali jste se někdo s tímto problémem ? Napadlo mě, jestli to nemůže být tím, že se to na kartu instaluje na novější revizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 musis mit nainstalovanou Multi verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haluska Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Tu jsem instalovat a nic. Ale prostě je divný, že na tom, na kterym se to dělalo to jde a na těch ostatních ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 mám stejný problém :(. Nikdo nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.