Ryder3.0 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 ahoj chci se zeptat uživatelů jaké mají zkušenosti s touto hrou.mě se tato hra při zadávání nicku sekne a po sléze se psp vypne+ještě v něm praskne omg :D ...díky moc za rady vaše zkušenosti atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cjakub Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 praskne?? :shock: kazdopadne to ze ti hru spustit nejde moze byt vo viacerych veciach. najprv skus zmenit umd mod ak nepojde tak skus ine iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 praskne?? :shock:kazdopadne to ze ti hru spustit nejde moze byt vo viacerych veciach. najprv skus zmenit umd mod ak nepojde tak skus ine iso praskne zvuk jak se natvrdo vypne ... ne praskne spíš jen si tak uprskne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 gen D3 mám ,opravdu nevím kde je problém...vadné iso? spíše ne ........díky za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SyKySoft Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Prodám tu UMD :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 kdo tu mluvil o umd?umd je zbytečnost, já preferuji iso :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 zkus to jinde stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Zkusenosti? Jede mi perfektne a je to super hra, se super grafikou a super hudbou, doporucuji. Skoda, ze ti nejde .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 no bylo to stáhnuté odsud http://console-forum.net/showthread.php?t=49698 anonymous,mohl by jsi mi doporučit nějáké hry?mám v pc několik gb her,ale hodim to do psp,zjistim že to je low tak to smažu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Uplne namatkou... Taiko no tatsuin 1 i 2 Juiced 2 Midnight Club 3 DUB edition Patapon 1 i 2 Loco Roco Vsechny GTA Diner Dash Final Fantasy Chrisis Core a Driver 76 take na chvili zabaveji (proc na chvili? Protoze po case je to celkem stereotyp.. ale zprvu fajn) Hot Pixel God of War Fl0w Jackass Ridge Racer 2 Manhunt 2 Wipeout pure i pulse Tucne jsou ty, ktere doporucuji fakt hodne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
ahoj chci se zeptat uživatelů jaké mají zkušenosti s touto hrou.mě se tato hra při zadávání nicku sekne a po sléze se psp vypne+ještě v něm praskne omg :D ...díky moc za rady vaše zkušenosti atd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.