miras1994 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 cus .. ja vzdy kdyz stahnu nakou hru .. tak to rozbalim a je tam slozka tu otevru ... a tam jsou dve USRDIR a SYS dir ... ale nikde jsem v tom nenasel napr soubor iso ani CSO .. muzete poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venda3 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 cus .. ja vzdy kdyz stahnu nakou hru .. tak to rozbalim a je tam slozka tu otevru ... a tam jsou dve USRDIR a SYS dir ... ale nikde jsem v tom nenasel napr soubor iso ani CSO .. muzete poradit ? tak tu složku nakopíruj, neotvírej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 nerozbaluješ už to ISO (cso)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Ty totiž to ISO už rozbaluješ :D Když tu hru otevřeš a jako první tam je složka PSP_GAME a UMD_DATA.BIN tak to už je ta ISO hra, to zavři a zkopíruj do PSP. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Kdyz nerozeznas ISO od slozky, tak si snad ani nezaslouzis hrat stazene hry.. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras1994 Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 cus hele chci soubot nahrat do slozky iso .. a vzdy kdyz to kopiruju .. udela to chybu a napise : avatar nelze zkopírovat : Zadaný soubor nelze nalézt zkontrolujte zadání nazvu a cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Kdyz nerozeznas ISO od slozky, tak si snad ani nezaslouzis hrat stazene hry.. :dozey: hele mě se iso a cso soubory zobrazují jako zarárované takže se není čemu divit když se hoch nepodívá buď na koncovku souboru a nebo do vlastností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.