Quicksilver Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Kam presneji se davaji patche her na HDD ? Vim,ze Partititon 3 ,ale kam dal ??? S Theme me to bylo jasny. (00000000000000) sup tam a bylo.Poradte diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Je to Partition3/Cache. Odzkoušeno na Borderlands a funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Diky moc!!! Ja tady do tedka hledam v tom fifu 10. Kdyz stahnu 3x update na fifu 10 jen stim rozdilem,ze novejsi je 3.Musim tam mit i 1 a 2 ? Radsi to tam i tak dam.Tak diky moc.Jdu postahovavat ruzne updaty her. Mimochodem uz funguje 60GB DISK Partition 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Měl by stačit pouze poslední update. Jinak já používám program Xport360, ten funguval vždy. Ale slyšel jsem, že ten druhý program problémy měl, ale údajně se objevily speciální verze pro ostatní HDD. Ale to je bez záruky, to si pohledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Xport360 prave pouzivam.Cirou nahodou jsem na to narazil na netu.A tak jsem to zkusil a hle jde to :) Doufam,ze jsem ty patche daval spravne. Partition 3 / Cache / a vsechno jsem nahazel sem. Jak zjistim,ze jsem patche dal spravne ? .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 a od kut tahate patche na konzolové hry, já myslel že jsou k dispozici jen na xbox live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 http://xbuc.24.tl/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Quicksilver: i já jsem měl problém, že jsem špatně poznával, jestli patch zabral, nebo ne. Pomohl až právě Borderlands, kde se po nainstalování poslední patche změní jeden skill. A ano, změna proběhla, takže patch funguje. A když funguje pro jednu hru, je logické předpokládat, že funguje pro všechny. Fenix: http://xbuc.24.tl/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Kdyz tak nekdo udelejte tutorial jak co a kam davat,aby i ostatni v tom nemeli hokej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 tak to je super o tom sem ani nevěděl že něco takového existuje :) ... jinak nápad s Tutorialem by se hodil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ja doufam,ze jsem tech 90 patchu nahazel na spravne misto.Aspon ,kdyby jsem si to mohl nejakym zpusobem u nejake hry overit,ze je to tak.Tak snad brzy nekdo udela na to tutorial pro blbce,jako jsem ja :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Na co potřebuješ tutoriál? Vše, co musíš udělat už zde padlo. Jen tak mimochodem, zkontroluj si, jestli ty soubory opravdu na HDD máš. U mě je omezená velikost Cache a moc se jich tam nevejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 chci se zeptat funguje to na všech xboxech nebo musím mít xbreboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ne, XBR nepotrebujes ... Funguje to na každým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ja k tomuto tematu mam tri dotazy... 1) je nutne po provedeni flashe tam ten update nechavat? Nebo muzu vzdy CACHE promazat... Kam se to pripadne po flashy hry prehraje? 2) je mozne tento update nahrat i na pametovku? Ta ma taky CACHE adresar... Kam se to pripadne po flashy hry prehraje? 3) je mozne po updatu hry aby se mi znovu projevil BAN HDD? Diky za info Ondra PS: Skoda, ze neni u hry hned na prvni pohled zrejme, jestli update probehl nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Mám taky jeden dotaz. Tyto patche jsou něco jiného než dlc balíčky nebo to je to samé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 dzcjo11: Ne, DLC je přídavek pro hru, patch je oprava bugů, apod. Jedná se o něco jiného. miz012: 1) Pokud smažeš Cache, smaže se i patch, opět, zkoušeno na Borderlands. 2) Nemám tušení, nemám HW, abych mohl nahrávat na MC. 3) Dost pochybuji, patche si vytváří výrobce hry a věnují se hře, ne zjišťování, jestli máš ban, nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ja k tomuto tematu mam tri dotazy... 1) je nutne po provedeni flashe tam ten update nechavat? Nebo muzu vzdy CACHE promazat... Kam se to pripadne po flashy hry prehraje? 2) je mozne tento update nahrat i na pametovku? Ta ma taky CACHE adresar... Kam se to pripadne po flashy hry prehraje? 3) je mozne po updatu hry aby se mi znovu projevil BAN HDD? Diky za info Ondra PS: Skoda, ze neni u hry hned na prvni pohled zrejme, jestli update probehl nebo ne 2.) Nevidim důvod, proč by to nemělo fungovat i s MU ... 3.) Neni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toshiba25 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 ČAU ,mám dotaz ...Když mám fifu 10cz PAL, můžu dát update FIFA 10 TU 3 - PAL ntsc/J. Nebo to musí bejt čistě pal? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 To je podle me na oba regiony.Hod tam vsechny verze Fifa 10 a mas klid a jednu si to vezme pri hrani :)) Skoda jen,ze nevidim co patch opravuje.Treba u fotbalku uz 4ty patch.Snad nejake chybicky s brankarem. Jsem rad,ze konecne na hdd muzi taky neco hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toshiba25 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 tyve já jsem házel updaty do složky cache ,pak mi to ukazalo chybu a složka cache je prázdná... doufám,že jsem něco nepodělal ...Než jsem tam dával ty update,tak složka cache nebyla prázdná(tak nevím co jsem vymazal...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Mam dotaz u patche na hru by se měl patch instalovat ne a už to někdo zkoušel s tou pamětovkou (Fleškou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SeriousGeorge Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Zdravím, tak odkaz na tahání patchů je tatam http://xbuc.24.tl/ , stránky už neexistujou. Nevíte kde by se ještě dali tahat? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=90335 - http://xbuc.clanvids.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Quicksilver
Kam presneji se davaji patche her na HDD ?
Vim,ze Partititon 3 ,ale kam dal ??? S Theme me to bylo jasny. (00000000000000) sup tam a bylo.Poradte diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.