Crashíčeq Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Dobrý den. Rozhodl jsem se uspořádat turnaj ve hře NHL 09, protože NHL10 na PC není. Týmy si můžete vybrát z mezinárodních mužstev. Zápasy se budou hrát přes Hamachi nebo přes Online Hru (IP adresa). Zápasy a jejich vzájemný počet bude záviset na počtu hráčů. Minimální počet hráčů je 8! Dvě skupiny po čtyřech a první dva ve skupinách se křižně utkají (něco jako semifinále) ve dvojzápase. V posledním zápase, tedy ve finále se bude hrát pouze jeden zápas. Pokud bude velká účast a bude hráču 16, bude se hrát na čtyři skupiny a poté čtvrtfinále, semifinále a finále. Pokud se chcete registrovat do turnaje, napište mi PM nebo na ICQ (411875549) ve tvaru: Nick, Jméno, Příjmení, Tým a ICQ. Pravidla: 1) Zápas bude nastaven na nejtěžší obtížnost a třetina na 5 minut. 2) Dva hráči nesmí mít stejný tým. 3) Před zápasem i po zápase mi jsou hráči povinni nahlásit že bude zápas a poté výsledek. Z obou stran chci screen ze hry. (I když budu offline.) 4) Gamepady jsou povoleny. Pravidla ještě doplním nebo upravím. Pokud budete mít k pravidlům připomínky, napište mi PM. Odměna pro vítěze bude v credits. Výhra bude rozpočítána 50%, 35%, 15% podle umístění. Doufám, že bude hojná účast a díky, že jste si to aspoň pročetli. S pozdravem Crashman. EDIT: Registrovaní hráči: 1) Nick: r d Y y y y y y y . ' (CF nick: Crashman) Jméno: Jakub Musil Tým: Rusko ICQ: 411-875-549 2) Nick: Shady (CF nick: Shady333) Jméno: Karel Černý Tým: USA ICQ: 295-978-322 Skype:karl252 3) Nick: Odar (CF nick: Odar) Jméno: Ondřej Vyhlídal Tým: Kanada ICQ: 393-324-412 Skype: ondejodehnal 4) Nick: Yakuza (CF nick: YaKuZa) Jméno: Martin Krul Tým: (zatím neznámý) ICQ: 554-278-755 5) Nick: r!ssy.^^. (CF nick: Kaze) Jméno: Milan Pastorek Tým: Finsko ICQ: 474-511-129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minko Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Dobrý den.Rozhodl jsem se uspořádat turnaj ve hře NHL 09, protože NHL10 na PC není. Týmy si můžete vybrát z mezinárodních mužstev. Zápasy se budou hrát přes Hamachi nebo přes Online Hru (IP adresa). Zápasy a jejich vzájemný počet bude záviset na počtu hráčů. Minimální počet hráčů je 8! Dvě skupiny po čtyřech a první dva ve skupinách se křižně utkají (něco jako semifinále) ve dvojzápase. V posledním zápase, tedy ve finále se bude hrát pouze jeden zápas. Pokud bude velká účast a bude hráču 16, bude se hrát na čtyři skupiny a poté čtvrtfinále, semifinále a finále. Pokud se chcete registrovat do turnaje, napište mi PM nebo na ICQ (411875549) ve tvaru: Nick, Jméno, Příjmení, Tým a ICQ. Pravidla: 1) Zápas bude nastaven na nejtěžší obtížnost a třetina na 5 minut. 2) Dva hráči nesmí mít stejný tým. 3) Před zápasem i po zápase mi jsou hráči povinni nahlásit že bude zápas a poté výsledek. Z obou stran chci screen ze hry. (I když budu offline.) 4) Gamepady jsou povoleny. Pravidla ještě doplním nebo upravím. Pokud budete mít k pravidlům připomínky, napište mi PM. Odměna pro vítěze bude v credits. Výhra bude rozpočítána 50%, 35%, 15% podle umístění. Doufám, že bude hojná účast a díky, že jste si to aspoň pročetli. S pozdravem Crashman. EDIT: Registrovaní hráči: 1) Nick: r d Y y y y y y y . ' (CF nick: Crashman) Jméno: Jakub Musil Tým: Rusko ICQ: 411-875-549 2) Nick: Shady (CF nick: Shady333) Jméno: Karel Černý Tým: USA ICQ: 295-978-322 Skype:karl252 3) Nick: Odar (CF nick: Odar) Jméno: Ondřej Vyhlídal Tým: Kanada ICQ: 393-324-412 Skype: ondejodehnal 4) Nick: Yakuza (CF nick: YaKuZa) Jméno: Martin Krul Tým: (zatím neznámý) ICQ: 554-278-755 5) Nick: r!ssy.^^. (CF nick: Kaze) Jméno: Milan Pastorek Tým: Finsko ICQ: 474-511-129 6) nick minko meno:milan tym:svajciarsko skype:milandpmk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minko Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Dobrý den.Rozhodl jsem se uspořádat turnaj ve hře NHL 09, protože NHL10 na PC není. Týmy si můžete vybrát z mezinárodních mužstev. Zápasy se budou hrát přes Hamachi nebo přes Online Hru (IP adresa). Zápasy a jejich vzájemný počet bude záviset na počtu hráčů. Minimální počet hráčů je 8! Dvě skupiny po čtyřech a první dva ve skupinách se křižně utkají (něco jako semifinále) ve dvojzápase. V posledním zápase, tedy ve finále se bude hrát pouze jeden zápas. Pokud bude velká účast a bude hráču 16, bude se hrát na čtyři skupiny a poté čtvrtfinále, semifinále a finále. Pokud se chcete registrovat do turnaje, napište mi PM nebo na ICQ (411875549) ve tvaru: Nick, Jméno, Příjmení, Tým a ICQ. Pravidla: 1) Zápas bude nastaven na nejtěžší obtížnost a třetina na 5 minut. 2) Dva hráči nesmí mít stejný tým. 3) Před zápasem i po zápase mi jsou hráči povinni nahlásit že bude zápas a poté výsledek. Z obou stran chci screen ze hry. (I když budu offline.) 4) Gamepady jsou povoleny. Pravidla ještě doplním nebo upravím. Pokud budete mít k pravidlům připomínky, napište mi PM. Odměna pro vítěze bude v credits. Výhra bude rozpočítána 50%, 35%, 15% podle umístění. Doufám, že bude hojná účast a díky, že jste si to aspoň pročetli. S pozdravem Crashman. EDIT: Registrovaní hráči: 1) Nick: r d Y y y y y y y . ' (CF nick: Crashman) Jméno: Jakub Musil Tým: Rusko ICQ: 411-875-549 2) Nick: Shady (CF nick: Shady333) Jméno: Karel Černý Tým: USA ICQ: 295-978-322 Skype:karl252 3) Nick: Odar (CF nick: Odar) Jméno: Ondřej Vyhlídal Tým: Kanada ICQ: 393-324-412 Skype: ondejodehnal 4) Nick: Yakuza (CF nick: YaKuZa) Jméno: Martin Krul Tým: (zatím neznámý) ICQ: 554-278-755 5) Nick: r!ssy.^^. (CF nick: Kaze) Jméno: Milan Pastorek Tým: Finsko ICQ: 474-511-129 6) nick minko meno:milan focko tym:svajciarsko skype:milandpmk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.