Kubi.90 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Mám PSP 3004 a 5.03 Gen-C a spuštím to přes chickenHe r2 mod a když naběhne tak dám hry a CFW Enabler 3.30 nebo jak to je no a když tam chcu dát Quick Updater 5.03GEN-C tak kde ho mám vzít??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 že by sis ho stáhnul tady na fóru? a dal ho tam? BTW když tam chceš dát 5.03 GEN-C updater, tak k tomu CFW enabler nepotřebuješ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubi.90 Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Hej já tady nikoho nechápu :wohow: prostě když jsem měl PSP tak jsem ho dal flesherovi a on mi tam dal 5.00 M33-6 nebo jak a dal tam CFW enabler a nedávno jsem tam dal 5.03 Gen-C a normálně hraju hry a spouštím to přes ten CFW enablre ve hrách a pak mi to jede tak nevím no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 když ti to jede, tak nevim v čem máš teda problém, já asi nerozumim tobě :D když máš PSP 3000 tak si tam 5.00M33-6 opravdu mít nemohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 2, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 CFW enabler už nepožívej - starej Podívej do tutorialu - 5.03GEN-C stáhni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubi.90 Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Nééé sory 5.03 M33-6 no a je v něčem lepší ten 5.03 gen-c nahazování než CFW enabler? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 2, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Novější, aktuálnější, nemusíš stahovat opatchované hry, které vyžadují vyšší CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubi.90 Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 No sice jsem jetě nemusel stahovat opačovaný hry ale tak podívám se na to díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kubi.90
Mám PSP 3004 a 5.03 Gen-C a spuštím to přes chickenHe r2 mod a když naběhne tak dám hry a CFW Enabler 3.30 nebo jak to je no a když tam chcu dát Quick Updater 5.03GEN-C tak kde ho mám vzít???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.