Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem s AC3

tomahawk

Otázka

Vetsina filmu s AC3 zvukovou stopou mi v PS3 hraje bez problemu, ale u par filmu mi zvuk (AC3) PS3 neprehraje... v PC to hraje bez problemu, ale v PS je to hluchy... nevite proc??? a proc jen u nekterych AC3?? v cem by mohl byt problem a v cem se lisi od tech co mi PS prehraje???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

nejede to proto protože ty filmy maj jenom jeden kanál stereo jich má dva a ps3 nedokáže odeslat jednokánálový signál zvukovému systému teda mě to tak alespoň dělá dá si toho všimnou když si vybíráte zvukové zařízení v nastavení a například si chcete nastavit zvuk přez hdmi tak tam potom nastavujete jaký zvuk chcete povolit aby ps3 odesílal do bedýnek a dá se všimnout že žádný jednokanálový tam není jsou tam samé dvou a více kanálové a když si pustíte film kde vam nejde zvuk tak jak zmáčnete select tak vám vyjede lišta nahoře a tam je napsaná ´´1 chanel,, tak proto to nejde nebo to je aspoň jeden z důvodů

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu