rygi Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 zdar chtěl jsem se zeptatzda je nějaká pojistka na desce na obvod podsviceni displaye proti zkratu mam psp slim prosim pomocte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 ano je tam pojistka, pokud ti nejde podsviceni a nemas utrzenej konektor tak přemosti pojistku. je to ta "baklight fuse" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rygi Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 takze kdyz ji premosti tak i potom zkratu toho podsviceni to bude fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 nejspíš tam nemáš zkrat ale jen odešla pojistka, můžeš ji buďto vyměnit nebo přemostit, vyměnit je pro pspčko lepší ale blbě se sháněj takže pro tebe bude lepší přemostit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rygi Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 je to zkratovany to vim na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rygi Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 ale doufam ze to pujde tim premosteni a doufam ze se mi to neodpalilo nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rygi Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 děkuju mockrát raczek fungujeto xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rygi
zdar chtěl jsem se zeptatzda je nějaká pojistka na desce na obvod podsviceni displaye proti zkratu mam psp slim prosim pomocte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.