Cloud Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ahoj, stáhl jsem si Mass Effect 2, ale když ho chci nainstalovat tak se objeví chyba. První DVD normálně nainstaluju, a v pulce druhyho dvd se najednou ukonci a napise mi to "The installation of Mass Effect 2 has failed." "A data error occured." Docela jsem se na tu hru těšil, jenže teď akorát hledám po netu čím by to mohlo být. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Stáhni znova, asi bude chyba v tom dvd Nebo se zeptej někoho kdo to tahal, esi mu to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ahoj, stáhl jsem si Mass Effect 2, ale když ho chci nainstalovat tak se objeví chyba. První DVD normálně nainstaluju, a v pulce druhyho dvd se najednou ukonci a napise mi to "The installation of Mass Effect 2 has failed." "A data error occured." Docela jsem se na tu hru těšil, jenže teď akorát hledám po netu čím by to mohlo být. Nevíte někdo co s tím? no ja to stahoval z torrentu a taky to melo 2DVD a jeste se muselo kazdy z nich odrarovat a pak tam tepr byl image ale slo to normalne.....takze asi budes mit spatny to druhy dvd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Stáhni znova, asi bude chyba v tom dvdNebo se zeptej někoho kdo to tahal, esi mu to šlo Taky si myslím, že bude chyba v tom DVD. Sosal mi to bracha, ale pro me fakt neni mozny abych stahoval tlk GB kdyz mi ted jeste blbne net. On to ani nezkousel a smazal to takze tedka nemam moznost se dopidit kde je prave chyba :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Esi tě to utěší tak jednička byla lepší :D, dvojka byla nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Esi tě to utěší tak jednička byla lepší :D, dvojka byla nic moc Tak to je teda utecha...ti reknu:cheesygrin: Ja jednicku ted nekdy dohral...minulej tyden :D takze jsem natesenej na dvojku....zkusil jsem to manualni instalaci...dostanu se do menu...dokonce do new game kde si vyberu pohlavi a nebo import postavy...ale to je mez...pres to se nedostanu...se to pak hryzne a nic se nedeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.