Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zvuk jde pouze ze sluchatek!!

fantomas6907

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

myslim že tu s tim někdo měl už problem a někdy pomohlo při vyndavání sluchátek s nima jako "zakvedlat" :D. chyba byla v tom ze psp si myslelo ze sou tam pořad strčeny sluchatka. Jestli si mysli toto i u vas se da zjistit jednoduše - v xmb stiskněte tlačítko noty a pokud se vam něco zobrazi tak si psp mysli že jsou zapojena sluchatka, pokud ne chyba je někde v repračcich

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Repraky jsou funkcni!!! Kdyz vytahnu jack,nebo spis zandam,vyskoci na displeji info o nastavenem ekvalizeru.Bude to tou pojistkou(fuse sound),na slimu je pojistka znacena jako FB,ale na Fat jsem ji nenasel.Prej staci proklemovat stejne jako tu pojistku na podsviceni displeje.Ze by tu nebyl nikdo,kdo vi jak na to ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Neporadím vám kde je ta posistka, ale když vyndáte jack od sluchátek a do konektoru zastrčíte třeba kousek špejlete obalené alobalem tak vám budou hrát repráčky. Tenhle problém jsem takhle taky řešil protože zas takoví mechanik nejsem a kdybych našel tu pojistku tak bych něco spíš ještě podělal.

Odkaz ke komentáři

• 0

Mel jsem uplne to sami co ty, myslel jsem si ze jsou v haji repracky ale potom jsem jednou poradne zastrcil sluchatky, vyndal a najednou sli.

Takze tam zkus zastrkovat a vystrkovat sluchatky, pritom s nima nejak hejbej a snad ti to pujde.

PS: taky mam FAT

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu