adam.ochi Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 Ahoj mám takový problém mám notebook v něm W7 a když ho dám do režimu spánku tak při pohnutí myší se prtobudí chtěl bych to nějak vyřešit ale ne tak že to odpojím z usb předem děkuji za všechny rady Citovat
0 kousalik Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 pokud jsem to správně pochopil, tak bys chtěl zakázat probouzení myší, ano? nevím zcela přesně u W7, ale v zásadě si myslím, že by to mohlo jít následovně: Win klávesa + R (alias Spustit) => devmgmt.msc (alias Správce zařízení)=> Enter najít v seznamu HW myš, dát Vlastnosti a na záložce Řízení spotřeby odškrtnout Povolit zařízení probouzet počítač... Citovat
0 adam.ochi Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 díky to je přesně ono Citovat
Otázka
adam.ochi
Ahoj mám takový problém mám notebook v něm W7 a když ho dám do režimu spánku tak při pohnutí myší se prtobudí chtěl bych to nějak vyřešit ale ne tak že to odpojím z usb předem děkuji za všechny rady
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.