FrederickVI Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ahoj. Na PC je prodáváno hodně her v zobrazení 3D (s brýlemi). Nemáte někdo tušení, jestli je nějaká hra na PSP, v zobrazení 3D? :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Metal Gear Ac!d 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 EDIT: Pozdě :D Metal Gear Ac!d 2 lol, nevěděl, jsem, že nějaká opravdu je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 ty vole to sem nevedel :D jak to vypada ve 3D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Ahoj tohle téma mě docela zaujalo a chtěl bych se zeptat jestly existuje ještě nějaká hra ve 3D z brýlemi a jaký to je díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Pokud vím tak neexistuje,ale podle mího to stojí za velký prd na tak malým displeyi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Je to super, takový novodobý požitek ze hry, ja sleduju 3D filmy na TV, ale pokud bys chtěl hrát 3D hry na PC musíš mít speciální brýle, tuším teď je jich pár na trhu pro určité typy karet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 ty vole to sem nevedel :D jak to vypada ve 3D ?nic extra ale je to docela pěkná věc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrederickVI Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Týjo tak to mě překvapilo že to vůbec existuje :O a mimochodem díky za odpověď! THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 K tomu slouží tlačítko thanks:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Jeste bych se chtel zeptat na dve veci tak za prve na uloz.to jsem si stahnul dve verze hry metal gear acid a jedna ma 188mb a druha 310mb a to jsou obe iso a obe jdou jak to?? A jakou si mam nechat a za druhe kdyz to budu chtit hrat 3D tak se to musi nejak nastavit?? A kde?? Dik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 a jeste se chi zeptat jde z brylemi jen acid 2 nebo oba dva dily a jaký je rok vydání acidu 2 a poslední otázečka :D asi si budu muset origoš co? na netu to není :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 3D verze má dvojitý obraz, na PSP podle mě tahle technologie zatím ještě nefičí, nemáš to jak spojit s brýlemi:), nech si tu menší, pokud je stejná a menší pravděpodobně to bude CSO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 3D verze má dvojitý obraz, na PSP podle mě tahle technologie zatím ještě nefičí, nemáš to jak spojit s brýlemi:), nech si tu menší, pokud je stejná a menší pravděpodobně to bude CSO... ma to tu technologii vsude to pisou a jsou u toho i bryle kdyz si koupis origo takze to jde ale asi jen u dvojky :( a ta se musi koupit stahnou se to neda :( a hod sem pls nejakej link na nejlevnejsi hru acid 2 ale s brilemi aby byli jako je tohle :D http://www.supergamer.cz/metal-gear-acid-p-6354.html?utm_campain=zbozicz&utm_source=zbozi-prednostne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 www.justfuckinggoogleit.com tam je všechno:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 ja to koupim z te stranky co jsem vam jsem poslal je to druhy dil je na PSP je to docela levny a jsou u toho bryle co vic si prat tak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Zkus navštívit více serverů, třeba najdeš tuto hru levněji;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 nn dobrý 450kc neni moc ale nasel jsem konecne rok vydani a neni to teda moc novy rok 2006 :D ale to je docela jedno hlavni je ze je to 3D a ze je to ta hra a myslis ze se to vyplati?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Nevyplatí, pač to stojí 45O Kč:cheesygrin: EDIT: já být tebou tak to nekupuju, je to zbytečný náklad, hru si můžeš stáhnout a navíc je to nějaké divné 3D, vypadá to jako 3D Wolfenstein:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 nn dobrý 450kc neni moc ale nasel jsem konecne rok vydani a neni to teda moc novy rok 2006 :D ale to je docela jedno hlavni je ze je to 3D a ze je to ta hra a myslis ze se to vyplati?? co z toho ze to ma 3D rozmer kdyz hra stoji za p*ču hral sem 1 a je to fakt hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 už mám i Ac!d 2 :D stáhnul jsem to i když jsem to dobu hledal takže nic nekupuju brejle seženu ale nevím jestli je to ta hra je to acid 2 a je to z roku 2006 ale kde se to nastavuje na to 3D?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Asi někde v té hře, pokud to klasický obraz 3D tak to požnáš, nebude se dát na to dívat, bude to dvojitě:) EDIT: ale podle tech obrázků co jsi mi posílal mi to přišlo že 3D bylo myšleno tím že to je kreslené:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 No ja tu hru uz mam stahlou a nevidim to dvojite takze se to musi jeste nekde nastavit. ma to asi 800mb a bryle sezenu ale je to mysleny ako ze je to z brylemi a ne ze je to animovany. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 ten 3D efekt u týhle funguje tak, že se vám obrazovka rozdělí na 2 stejný obrazy a na každý jednotlivý obraz koukáte jedním okem přes to solid eye (tak se to jmenuje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 a neexistujou nahodou dve verze tyhle hry acid 2 protoze ja to mam stahli a nikdo to nemam v menu napsany to acid eye ptam se protoze sem vydel ve zbozi dve ruzne verze no spise jen ruzne obrazky jde to na obou verich ne?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.