FredyHasso Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Prosím napíšete mi někdo návod jak nahrát soubor do kořenů karty??? V jednom tutoriálu bylo napsáno že tam mám dát soubory a nevím jak. Nikdy jsem to nedělal. Díky moc.:psp::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Jakej soubor myslíš ,upřesny to trochu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Kořen je hned jak otevřeš PSP v PC, uplně první místo ... jsou tam složky PSP, Music, Picture ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 TO znamená původní adresář karty,to co poprvé otevřeš a vidíš tam různé složky atd. ty kořeni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FredyHasso Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Jde o tenhle tutorial: http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Jde o tu možnost za druhé: Mám CFW 5.00M33-6 nebo vyšší A nevim jak to zprávně udělat, aby nedošlu ke komplikacím. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Já nevim co řešíš ... stáhneš tohle, rozbalíš, nakopíruješ do ms0:/ nebo F:/, prostě hned jak připojíš PSP k PC a otevřeš (do žádný složky nejdeš). Potom jen potvrdíš, že chceš přepsat soubory a máš hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FredyHasso Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Aha. díky moc. Nikdy jsem to nedělal tak se omlouvám že jsem se ptal na takovou kravinu. Dík moc všem. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FredyHasso Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Akorád poslední otázka. Vše se mi bez problémů povedlo. Akorád hned při spuštění psp se zapne UMD hra. Jak to vypnout??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deathmers Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Settings -> System Settings -> UMD auto-start na OFF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FredyHasso Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 OK díky. to je vše už vás nebudu otravovat a jdu hrát hru: DANTE'S INFERNO, na kterou jsem se hrozně těšil. a předtim nespustil. Díky moc lidičky. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FredyHasso
Prosím napíšete mi někdo návod jak nahrát soubor do kořenů karty??? V jednom tutoriálu bylo napsáno že tam mám dát soubory a nevím jak. Nikdy jsem to nedělal. Díky moc.:psp::psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts