strublik Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Ahoj , objednal jsem si tento Wi-Fi router : http://aukro.cz/item943461222_novy_wifi_router_ap_wds_wr340g_verze_2_3_zaruka.html Brzy mi ho přivezou a potřeboval bych pomoct kam do pc ho zapojit a jestly budu muset nějak porušit současné kabelové připojení internetu k mému pc abych mohl příjmat signál na PSP. Promiňte ale jsem začátečník :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 kabel od netu ktery mas v pc das do routeru do diry wlan, do nakeho portu ( 1-5) das dalsi prilozeny kabel ktery narves do pc, k routeru dostanes cd( pres to to jednoduse nastavis) a nebo tam bude ip adresa, tu po pripojeni napises do prohlizece a obevis se v nastaveni routeru, tam jen najedes na wireles, zadas si heslo a typ zabezpeceni a uz ti doma lita wifi signal... bb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strublik Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 ano instalacni cd k tomu je takze nic sloziteho nastavovat nemusim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 ano instalacni cd k tomu je takze nic sloziteho nastavovat nemusim? n, jen rozdelej balik, do pc narvi cd a kouken na obrazky:) jinak heslo si dej wpa 64 bit... edit: kvuli pripadnejm kecum od chytraku> tohle nastaveni podle cd je na prd ale zacatecnikum staci, jestli jen chces proste doma byt na psp, notasu, ps3 atd pres wifi tak ti tohle staci, jestli chces aby si mel statickej server, ip adresy kontrlovany atd tak to uz se dela rucne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strublik Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 nn proste jen chci sedet doma a surfovaaat na PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 nn proste jen chci sedet doma a surfovaaat na PSP :) no tak podle cd.... jen si dej heslo at ti nekdo nekrade signal... asi vsechno myslim ze LOCK EDIT> diky za credity mej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strublik Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 j diky moc posilam bodiky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Signal ti nikdo krást nebude, spíše se připojí na tvoji wifinu a pofičí mu net zadarmo, každopádně bych dal i filtrování MAC Adres:) EDIT: a to heslo nejméně osmimístné kombinované písmena s čísly:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Signal ti nikdo krást nebude, spíše se připojí na tvoji wifinu a pofičí mu net zadarmo, každopádně bych dal i filtrování MAC Adres:) to vedet nepotrebuje, uz se na forum vzivote neukaze, ma 4 prispevky takze registrace jen kvuli rade... pfff... ale esli ses s routerem lepsi kamos nez ja muzes mi pomoct? mam taky problem s ipodem, takze esli mas cas budu rad:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 A co máš za problém s IPodem? Já mam IPhone 3G tak možná budu vědět:) EDIT: mno to nastavení toho routeru je krapet složitější, musí si to hlídat a umět anglicky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
strublik
Ahoj , objednal jsem si tento Wi-Fi router : http://aukro.cz/item943461222_novy_wifi_router_ap_wds_wr340g_verze_2_3_zaruka.html
Brzy mi ho přivezou a potřeboval bych pomoct kam do pc ho zapojit a jestly budu muset nějak porušit současné kabelové připojení internetu k mému pc abych mohl příjmat signál na PSP.
Promiňte ale jsem začátečník :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.