Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Poraďte prosím

prasklous

Otázka

Flashl sem si PSP 3004 se systemem 5.03 podle vasich navodu a vse klaplo a hry sly ale po 2 dnech sem to musel delat znovu protoze se to vratilo na 5.03 tak sem to flashnul znovu a slo to al asi zase po 4 dnech to musim delat znovu takze mi to vyppadlo behem tejdnu 2x.vymazou se mi vzdy vsechny hry a ja nevim co s tim :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

absolutne te nechapu...

mas psp 3000 s ofw 5.03, to ze jsi si psp flashl asi myslis cfw loader pres chickhen?

no asi jo, jinak tohle psp,, flashnout ,, nejde...

podle toho co jsme pobral se ti sama nebo tvoji chybou formatuje karta, pro upresnene toho tvyho ,, flaashe ,, pres ofw 5.03 spustis chickhen on speed, zapnes potom cfw enabler nebo gen, hry ti jedou a potom se ti hry proste vymazou bo co? podle me>

spustis psp s ofw> das chickhen> spustis cfw> hrajes hry tohle vse ale funguje jen 1X jakmile psp vypnes a zapnes hry v psp mas ale neukazou se ti, jelikoz mas v psp zase ofw, takze musis znova spustit chickhen or speed, pak cfw or gen a pak uz se ti hry ukazou, je tohle tvuj problem?

Odkaz ke komentáři

• 0

emosss: to on vi, potrebuje vedet co ma udelat aby mu to nepadalo :roll:

stejne je divny, ze ti to spadne aniz bys PSP natvrdo vypl nebo se ti vybilo...kamos ma PSP s chickhenem (ja nwm proc to je, mam psp flashle pres pandoru) a spadlo mu to jednou kdyz to totalne vybil...to PSP ma asi pul roku, tobe to spadne 2x za dva tejdny nebo za kolik ...fakt nwm

edit: prasklous: CFW je zkratka pro custom firmware

Odkaz ke komentáři

• 0
pardon blbá otázka.Ale už jsem si to flashnul znovu.Ale mám strach aby se mi s tim PSPeckem nic nestalo když ho takhle budu porad flashovat.Mám ho asi teprve 14 dní.

:D nic s nim neudelas... a to ze tam budes znova rvat heny ti nehelpne, co tam mas za cfw? esli nemas gen-c tak ho stahni... proste ti pada system a to muze byt but vybitim psp, nebo chybou soft. takze enableru( cfw)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu