vnav Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Neznáte nějaký internetový obchod, kde by pordávali ještě slimka (200x)??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:JOKEMAN:. Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Myslim ze novy uz nesezenes...:( (asi jenom bazar...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Na internetu je sance prakticky nulová, uz ani nedavam sanci kameným obchodům.Podívej se tady na foru prodavaji lidi 2004.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 jo. jakykoli bazar xD, nove slim uz nekoupis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Díval jsem se tady na fóru.....ale já bych chtěl nový se zárukou, kdyby se něco pos*alo. Přemýšlel jsem že by ho mohli mít třeba vedle v Německu, nebo v Rakousku, ale s tým poštovným se vyplatí radši koupit u nás 300x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 zaruka by ti byla temer k nicemu,kdyz bys posilal z nj. spis se koukni po psp s 5.03 to je vetsi sance, ale taky uz ne o moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 www.herni-svet.cz mají tam jeste 2004:) Vypadá to že tam leží dlouho, možná máš šanci;-) Osobně jsem s tímto e-shopem spokojen, pár objednávek už jsem u nich měl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Jediný co jsem našel http://www.prodejher.cz/31-PSP-PSP-konzole/3004-PSP-Slim-2000-konzole-SP-verze-1-GB-pametova-karta.html Ale dost lidí si na tenhle obchod stěžovalo http://console-forum.net/showthread.php?t=15407 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 www.herni-svet.czmají tam jeste 2004:) Vypadá to že tam leží dlouho, možná máš šanci;-) Stav zásob Není skladem :cry: Edit:Já jsem to našel a maj jich hafu: zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Stav zásob Není skladem:cry: Edit:Já jsem to našel a maj jich hafu: zde Ahhh Kenny mě předstihl................Zabili kennyho PARCHANTI!!!!!!! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Díky moc hoši asi si objednám z toho shopu i když na něj je nepočitatelně stížností... (zákon mi zaručuje možnost vrácení zboží do 14 dnů) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Díky moc hoši asi si objednám z toho shopu i když na něj je nepočitatelně stížností...(zákon mi zaručuje možnost vrácení zboží do 14 dnů) :D Radím ti, nekupuj ho u nich. Já si tam koupil gamepad na xko a bylo na něm vidět, že už je jetý. Když jsem jim to psal, tak mě zabanovali na jejich strankách. Nevyplatilo se mně kvůli 990,- se s nimi nějak hádat, gamepad byl naštěstí funkční.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Hmmm......tedˇ jsem si přečetl ten topik s nespokojenými uživateli a zjistil jsem že je to asi menší podvodnický obchůdek, kde nové mění za bazar......Nebudu ho tam kupovat. Ale kde ho teda jinde seženu??? Nikde ho nemaj na skladě, nebo na dodání do 90 dnů..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 http://www.bazo.cz/sony/playstation-konzole/SONY-PSP2004SET1 LOL skladem a dokonce ceramic white + 2 hry hmm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Ale taky ta cena no:), relativně drahé:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 za tolik dnes seženeš 300x bez her jenom základní pack a když si připlatíš 1000,-Kč tak za to máš Go! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vnav
Neznáte nějaký internetový obchod, kde by pordávali ještě slimka (200x)???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.