Cassidy Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 hodte mi tu pls navod na bookr :( skousel sem to a nak mi to nejde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 davas to do slozky GAMES anebo GAMES150?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 hodte mi tu pls navod na bookr :( skousel sem to a nak mi to nejde :/ napis co presne ti nejde a muzem ti poradit.. ;) kdyztak mi jeste muzes napsat na icq... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassidy Odesláno Červen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 davam do game... v PSP ten program vubec nevidim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 ms0:/PSP/GAME/ ak nejde tak ms0:/PSP/GAME150/ ak nejde tak maš FW, ktorý nedokáže spustiť homebrew, potom čítaj thread Pro Zacatecniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassidy Odesláno Červen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 ms0:/PSP/GAME/ ak nejde tak ms0:/PSP/GAME150/ak nejde tak maš FW, ktorý nedokáže spustiť homebrew, potom čítaj thread Pro Zacatecniky skousel sem i do game i do game150 a nic ... mam 3.4 OE-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 a co do game 340? ;) jestli tam tu slozku nemas, vytvor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassidy Odesláno Červen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 a co do game 340? ;) jestli tam tu slozku nemas, vytvor nepomohlo :´( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 nepomohlo :´( napis mi na icq, nak to sesmolime,.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.