strublik Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Ahoj mám PSP slim 2010, FW 4.05 a pod baterií mám kód 8C - což znamená na 99% základní deska TA-088v3..najde se nějaký flasher z brna nebo blízkého okolí který by mi to PSP flashnul..samozdřejmě ne zadarmo :cheesygrin: předem díky za odpověd :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 koukni do mapy flasheru jinak muzes napsat nekomu a domluvit se s nim na fleshnuti pres postu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radus Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 není problém stačí se mi ozvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
strublik
Ahoj mám PSP slim 2010, FW 4.05 a pod baterií mám kód 8C - což znamená na 99% základní deska TA-088v3..najde se nějaký flasher z brna nebo blízkého okolí který by mi to PSP flashnul..samozdřejmě ne zadarmo :cheesygrin: předem díky za odpověd :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.