Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kam jdete na střední školu ?

Scrappy CoCo

Recommended Posts

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ani moc ne :D

Nechápu proč se zde ptáš, když stejně tam nepudeš tam kam šli ostatní :D

Já šel třeba na kuchaře a číšníka a teĎ si dodělávám podnikání.... pujdeš na to snad ? nepudeš...

Doporučuju ti.. odcestuj do ciziny a jdi tam, tam máš na pihlášky ještě trochu víc času než u nás

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani moc ne? Tak to máš dobrý ...

Máš 10 dnů, z toho 9 dnů na některejch školách nebudou, protože ted budou (resp. někde už jsou) prázky ...

Navíc, co jsem to sledoval, tak dost škol požaduje potvrzení od lékaře, takže budeš muset ještě shánět tohle.

Good luck ;)

@Sajmoska: Na Panskou jdou dva kámoši, strašný magoři, neustále musej do něčeho mlátit nebo aspon po něčem čmárat :D

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Tady by ti to mohlo vyhovovat http://www.dksp1.cz/ ;)

Máš 10 dnů' date=' z toho 9 dnů na některejch školách nebudou, protože ted budou (resp. někde už jsou) prázky ...

Navíc, co jsem to sledoval, tak dost škol požaduje potvrzení od lékaře, takže budeš muset ještě shánět tohle.

Good luck ;)[/quote']

Přesně tak ... K tomu prázdniny ? Praha 6-10 je bude mít následující týden ... jsem na tebe zvědavej

Odkaz ke komentáři

Máš 10 dnů' date=' z toho 9 dnů na některejch školách nebudou, protože ted budou (resp. někde už jsou) prázky ...

Good luck ;)[/quote']

Potvrzení máš sice za jeden den hotový, ale ty prázdniny jsou pravda, ještě jak známe českou poštu "První den podáte, druhý den hledáte" tak bude rád, když to vůůůůbec někam stihne.. :D, vsadím se o něco, že se na střední nedostane :D aspoň ne za těch 10 dnů:D

Odkaz ke komentáři

Potvrzení máš sice za jeden den hotový, ale ty prázdniny jsou pravda, ještě jak známe českou poštu "První den podáte, druhý den hledáte" tak bude rád, když to vůůůůbec někam stihne.. :D, vsadím se o něco, že se na střední nedostane :D aspoň ne za těch 10 dnů:D

Ale já to mám už všechno vyplněný doktora známky všechno i od mojí školy to mám akorát mi chybí kolonka vyplně jméno školy a to je vše a všechny školy na které byc hse dostal tak jsou v okruhu 1-ř km takže žádná pošta není potřeba

a ne nejsou to školy jako např. dívčí katolická škola :):)

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, přestaň si zde vymejšlet.. žádnej doktor ti nedá potvrzení, když ani neví kam chceš na školu jít.... zkus to jinde demente :D

Já si prdel nedělám já jsme šel k doktorce a měl jsem tam vyplněnou jednu školu a to jsem se pak ptal vě škole jestli se to dá ještě změnit a ona že jo

ale školu tam fakt nemám vyplněnou

Protože jsem ju zabělil

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Já si prdel nedělám já jsme šel k doktorce a měl jsem tam vyplněnou jednu školu a to jsem se pak ptal vě škole jestli se to dá ještě změnit a ona že jo

Asi trpíš výpadkama paměti ...

Ale já to mám už všechno vyplněný doktora známky všechno i od mojí školy to mám akorát mi chybí kolonka vyplně jméno školy

Jistě, že se to dá změnit ... koupit novou přihlášku, což znamená nový potvrzení lékaře, nový potvrzení ve škole :P

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu