Scrappy CoCo Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Vím je to blbá otázka , ale za 1 měsíc jsou přijmačky a já ještě nevím kam pujdu tak tak se ptám :D P.S- nee ,že někdo napíše na blbou otázku ...........:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Tak za 1 . Přihlášky se odevzdávaj do 15.3:cheesygrin: za 2. jsi to mohl dát do ostatních diskuzí :roll: a za 3 . já jdu na stavebí průmyslovku 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sajmoska Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 jdi na spšst panská, neni to vůbec těžký.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 tak to je už jedno kde to je :D no však říkám že ještě nevím kam pujdu a mám ještě 10 dní abych se rozhodl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 jdi na spšst panská, neni to vůbec těžký.. se právě rozhoduju jestly na ochrany osob a majetku nebo na chemickou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sajmoska Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 hlavně nechoď nikam, kde je čeština, dostal bys ve škole ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 hlavně nechoď nikam, kde je čeština, dostal bys ve škole ban. :D jo to jo proto taky jdu asi na tu chemickou tam je to hodně na biologii :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Rozhodovat se teď je trošku pozdě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Rozhodovat se teď je trošku pozdě ... Ani moc ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Ani moc ne :D Nechápu proč se zde ptáš, když stejně tam nepudeš tam kam šli ostatní :D Já šel třeba na kuchaře a číšníka a teĎ si dodělávám podnikání.... pujdeš na to snad ? nepudeš... Doporučuju ti.. odcestuj do ciziny a jdi tam, tam máš na pihlášky ještě trochu víc času než u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Ani moc ne? Tak to máš dobrý ... Máš 10 dnů, z toho 9 dnů na některejch školách nebudou, protože ted budou (resp. někde už jsou) prázky ... Navíc, co jsem to sledoval, tak dost škol požaduje potvrzení od lékaře, takže budeš muset ještě shánět tohle. Good luck ;) @Sajmoska: Na Panskou jdou dva kámoši, strašný magoři, neustále musej do něčeho mlátit nebo aspon po něčem čmárat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Tady by ti to mohlo vyhovovat http://www.dksp1.cz/ ;) Ani moc ne? Tak to máš dobrý ...Máš 10 dnů' date=' z toho 9 dnů na některejch školách nebudou, protože ted budou (resp. někde už jsou) prázky ... Navíc, co jsem to sledoval, tak dost škol požaduje potvrzení od lékaře, takže budeš muset ještě shánět tohle. Good luck ;)[/quote'] Přesně tak ... K tomu prázdniny ? Praha 6-10 je bude mít následující týden ... jsem na tebe zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Ani moc ne? Tak to máš dobrý ...Máš 10 dnů' date=' z toho 9 dnů na některejch školách nebudou, protože ted budou (resp. někde už jsou) prázky ... Navíc, co jsem to sledoval, tak dost škol požaduje potvrzení od lékaře, takže budeš muset ještě shánět tohle. Good luck ;)[/quote'] Potvrzení máš sice za jeden den hotový, ale ty prázdniny jsou pravda, ještě jak známe českou poštu "První den podáte, druhý den hledáte" tak bude rád, když to vůůůůbec někam stihne.. :D, vsadím se o něco, že se na střední nedostane :D aspoň ne za těch 10 dnů:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 za 3 . já jdu na stavebí průmyslovku 8) blázne :cheesygrin: , já sem taky na stavárně a už nikdy bych sem nešel 8) K diskuzi: čekal bych že většina napíše že jde někam na informatiku nebo tak něco a ono ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 forlanej - informatiku zde má většina jenom jako koníček :D Jinak já přemýšlím, že po Podnikatelské půjdu ještě na Grafickou někam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Potvrzení máš sice za jeden den hotový, ale ty prázdniny jsou pravda, ještě jak známe českou poštu "První den podáte, druhý den hledáte" tak bude rád, když to vůůůůbec někam stihne.. :D, vsadím se o něco, že se na střední nedostane :D aspoň ne za těch 10 dnů:D Ale já to mám už všechno vyplněný doktora známky všechno i od mojí školy to mám akorát mi chybí kolonka vyplně jméno školy a to je vše a všechny školy na které byc hse dostal tak jsou v okruhu 1-ř km takže žádná pošta není potřeba a ne nejsou to školy jako např. dívčí katolická škola :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Tady by ti to mohlo vyhovovat http://www.dksp1.cz/ ;)Přesně tak ... K tomu prázdniny ? Praha 6-10 je bude mít následující týden ... jsem na tebe zvědavej ty jsi na té škole byl nebo co ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Nekrmíš Nás takhle trochu ? :blink: Jako první musíš mít vyplněnou školu (to ty nemáš) potom potvrzení lékaře a nakonec potvrzení ve škole, jinak ti to vrátěj :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Přesně tak, přestaň si zde vymejšlet.. žádnej doktor ti nedá potvrzení, když ani neví kam chceš na školu jít.... zkus to jinde demente :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Ja jsem na stredni skole vypocetni techniky a byl jsem o ni rozhodnutej asi pul roku dopredu, na to ze mas 10 dni jsi docela v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Ja jsem na stredni skole vypocetni techniky a byl jsem o ni rozhodnutej asi pul roku dopredu, na to ze mas 10 dni jsi docela v klidu. Přesně tak xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Ja jsem na stredni skole vypocetni techniky a byl jsem o ni rozhodnutej asi pul roku dopredu, na to ze mas 10 dni jsi docela v klidu. Já o své v 8 letech :D kuchařina pro mě byla jasná volba (akorát teď to nedělám no:D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Přesně tak, přestaň si zde vymejšlet.. žádnej doktor ti nedá potvrzení, když ani neví kam chceš na školu jít.... zkus to jinde demente :D Já si prdel nedělám já jsme šel k doktorce a měl jsem tam vyplněnou jednu školu a to jsem se pak ptal vě škole jestli se to dá ještě změnit a ona že jo ale školu tam fakt nemám vyplněnou Protože jsem ju zabělil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 tak co meleš, že tam nemáš školu vyplněnou ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Já si prdel nedělám já jsme šel k doktorce a měl jsem tam vyplněnou jednu školu a to jsem se pak ptal vě škole jestli se to dá ještě změnit a ona že jo Asi trpíš výpadkama paměti ... Ale já to mám už všechno vyplněný doktora známky všechno i od mojí školy to mám akorát mi chybí kolonka vyplně jméno školy Jistě, že se to dá změnit ... koupit novou přihlášku, což znamená nový potvrzení lékaře, nový potvrzení ve škole :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.