Pol Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 ne ze bych chtel vyskakovat, ale prihlasky musi bejt nejpozdeji na skole 15.3, takze ty uz mas snad jen vikend na rozhodovani... nepocitej s tim ze posta co rika je pravda, hlavne viz: Dnes podate, zitra dodame ! nejvetsi kec ktery jsem kdy slysel... Citovat
LuK4SO Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 du na SŠ řemesel a služeb v děčíně obor: Gastronomie-Kuchař (4letý s maturitou) Citovat
forlanek Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 můžeš mi říct co je těžké na stavárně? nevim kde si dělal stavárnu ty jestli si ji teda dělal ale u nás v Brně je stavárna hafo těžká, říká se že je to aji těžší než gymply Citovat
Shifter960 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 nevim kde si dělal stavárnu ty jestli si ji teda dělal ale u nás v Brně je stavárna hafo těžká, říká se že je to aji těžší než gymply Já ji dělám v HK a zatím to je v poho. Citovat
xUltimate Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 Já ji dělám v HK a zatím to je v poho. Zatim :D Jsi v prváku? Citovat
forlanek Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 tak jasný, všude je to jiný, a zrovna v Brně se řiká a je to tak že je dost těžká, aspoň budem ale dobře připraveni do práce :) Citovat
Dupenka Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 nevim kde si dělal stavárnu ty jestli si ji teda dělal ale u nás v Brně je stavárna hafo těžká, říká se že je to aji těžší než gymply Dělám ji v Ostravě, jsem ve čtvrťáku (teď maturuji), a připadá mi že na ní není nic obtížného. Všechny předměty mi jsou akorát, to asi proto že jsem si ji vybral a věděl co mě čeká. A mohl by jsi mi napsat co pro tebe je obzvlášť na stavárně v Brně těžkého nebo obtížného, docela by mě to zajímalo. Též jsem slyšel že v Brně je to o něčem jiném. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.