Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 čaw tak jsem dal dneska psp na nabíječku a bliká oranžový tlačítko na nabíjení co to může být ? :( Citovat
0 Jarisak Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 pandoru tam nemas?neflashoval si ted? Citovat
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 pandora ? nebo tam něco nemam cože ? Citovat
0 Tomm1468624779 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Nejde ti to zapnout? Citovat
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Nejde ti to zapnout? jj nejde :( ? pls pište co to může bejt Citovat
0 Jarisak Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 editnul sem to precti jeste jednou :D Citovat
0 Tomm1468624779 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Neflashoval jsi teď? Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Vyndej baterku a pamětovou kartu, dej PSP nabíjet a zapni ... Jestli nenaskočí, tak máš brick. Co jsi dělal, než to začalo blbnout? Citovat
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Vyndej baterku a pamětovou kartu' date=' dej PSP nabíjet a zapni ... Jestli nenaskočí, tak máš brick. Co jsi dělal, než to začalo blbnout?[/quote'] tam je fw 6.20 a nic jsem nedělal díval jsem se na film a pak jsem ho vvypnul druhej den jsem si chtěl zahrát a nic ani když jsem ho zapínal nerozsvítilo se ! :( tak jsem ho dal na nabíječku a svítilo to oranžově tak poho a 3 den jsem to zapnul a tuto :( nic jsem nedělal ? :( Citovat
0 Jarisak Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 tam je fw 6.20 a nic jsem nedělal díval jsem se na film a pak jsem ho vvypnul druhej den jsem si chtěl zahrát a nic ani když jsem ho zapínal nerozsvítilo se ! :( tak jsem ho dal na nabíječku a svítilo to oranžově tak poho a 3 den jsem to zapnul a tuto :( nic jsem nedělal ? :( zkus dat baterku na topeni Citovat
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 zkus dat baterku na topeni myslíš si že to bude baterkou ? :D Citovat
0 Jarisak Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 myslíš si že to bude baterkou ? :D mozny to je, hele kdyz to pripojis jenom k napajeni tak ti to bezi, ukazuje ti to ze to nabiji ? Citovat
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 mozny to je, hele kdyz to pripojis jenom k napajeni tak ti to bezi, ukazuje ti to ze to nabiji ? nn tak to právě bliká :( Citovat
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Vyndej baterku a pamětovou kartu' date=' dej PSP nabíjet a zapni ... Jestli nenaskočí, tak máš brick. Co jsi dělal, než to začalo blbnout?[/quote'] ale já sním nic nedělal tak nwm a všechno jsem vindal a niic :( ? Citovat
0 grimmjow Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 K jiny nabijecce pristup nemas? ja to vidim na servis nebo nam nahraj video at vime presne co se deje Citovat
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 K jiny nabijecce pristup nemas? ja to vidim na servis nebo nam nahraj video at vime presne co se deje hm nwm mam jenom mobil a ten má kvalitu na prd mam ale ta taky to samí ! :( tak nwm ale nic jsem stím nedělal Citovat
0 grimmjow Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Mas zaruku? jestli jo tak nevahej a servisuj Citovat
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 ale teď když jsem to skoušel tak to mam v nabíječce a dam tam svojí tak svítí oranžová a když tam dam kámošovo bliká ? baterka Citovat
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Mas zaruku? jestli jo tak nevahej a servisuj nemam :cry::cry: Citovat
0 Lasík.93 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 tak jsem přemejšlel jestli to neni tou baterkou jak je na základní desce že odešla třeba ?? Citovat
0 Lasík.93 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 tak co může to být tou baterkou ?? :( jak je na základní desce ? Citovat
0 emosss Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 tak co může to být tou baterkou ?? :( jak je na základní desce ? zkus zatlacit na obvod lcd... EDIT>>> pokud ti to problikava i bez baterie, kdyz je psp napajeny ze site tak chyba neni v baterce ale na desce... zkus psp spojit s pc... pokud se psp ukaze nemel by to byt sw problem, jinak bych rekkl ze asi brick Citovat
0 Lasík.93 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 zkus zatlacit na obvod lcd...EDIT>>> pokud ti to problikava i bez baterie, kdyz je psp napajeny ze site tak chyba neni v baterce ale na desce... zkus psp spojit s pc... pokud se psp ukaze nemel by to byt sw problem, jinak bych rekkl ze asi brick no je v psp baterka zapnu na nabíječku a kámošovo bliká a moje svítí jenom chvilku :( tak nwm a brick to nemůže být ne když můj fw nejde flashnout ?? :( a usb nemam takže nwm jak to můžu nějak zapnout já myslel že to bude tou malou baterkou :( Citovat
0 emosss Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 no je v psp baterka zapnu na nabíječku a kámošovo bliká a moje svítí jenom chvilku :( tak nwm a brick to nemůže být ne když můj fw nejde flashnout ?? :( a usb nemam takže nwm jak to můžu nějak zapnout já myslel že to bude tou malou baterkou :( zapoj psp jen na adapter a baterku vytahni... rovnou mrkni n konektor baterky na baterce( medeni plisky ) mrkni esli nejsou nazelenaly... co psp dela bez baterie pouze na adapteru? jinak moc nevim co mas za psp... 2004 ale s jakou deskou? pokud je psp z roku 09 a vys mas new desku a flahs neni moznej... jedina moznost pri bricku na new psp s new ta je servis Citovat
0 Lasík.93 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 zapoj psp jen na adapter a baterku vytahni... rovnou mrkni n konektor baterky na baterce( medeni plisky ) mrkni esli nejsou nazelenaly... co psp dela bez baterie pouze na adapteru? jinak moc nevim co mas za psp... 2004 ale s jakou deskou? pokud je psp z roku 09 a vys mas new desku a flahs neni moznej... jedina moznost pri bricku na new psp s new ta je servis no právě nic nedělá !! :( když ho chci zaponout nejde a je to 3004 a fw 6.20 ale mě se zdá že to nebude tím když jsem se díval na film a pak jenom vypnul a druhej den nešlo :( ? Citovat
Otázka
Lasík.93
čaw tak jsem dal dneska psp na nabíječku a bliká oranžový tlačítko na nabíjení co to může být ? :(
42 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.