Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 čaw tak jsem dal dneska psp na nabíječku a bliká oranžový tlačítko na nabíjení co to může být ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 pandoru tam nemas?neflashoval si ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 pandora ? nebo tam něco nemam cože ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomm1468624779 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Nejde ti to zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Nejde ti to zapnout? jj nejde :( ? pls pište co to může bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 editnul sem to precti jeste jednou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomm1468624779 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Neflashoval jsi teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Vyndej baterku a pamětovou kartu, dej PSP nabíjet a zapni ... Jestli nenaskočí, tak máš brick. Co jsi dělal, než to začalo blbnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Vyndej baterku a pamětovou kartu' date=' dej PSP nabíjet a zapni ... Jestli nenaskočí, tak máš brick. Co jsi dělal, než to začalo blbnout?[/quote'] tam je fw 6.20 a nic jsem nedělal díval jsem se na film a pak jsem ho vvypnul druhej den jsem si chtěl zahrát a nic ani když jsem ho zapínal nerozsvítilo se ! :( tak jsem ho dal na nabíječku a svítilo to oranžově tak poho a 3 den jsem to zapnul a tuto :( nic jsem nedělal ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 tam je fw 6.20 a nic jsem nedělal díval jsem se na film a pak jsem ho vvypnul druhej den jsem si chtěl zahrát a nic ani když jsem ho zapínal nerozsvítilo se ! :( tak jsem ho dal na nabíječku a svítilo to oranžově tak poho a 3 den jsem to zapnul a tuto :( nic jsem nedělal ? :( zkus dat baterku na topeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 zkus dat baterku na topeni myslíš si že to bude baterkou ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 dal a nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 myslíš si že to bude baterkou ? :D mozny to je, hele kdyz to pripojis jenom k napajeni tak ti to bezi, ukazuje ti to ze to nabiji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 mozny to je, hele kdyz to pripojis jenom k napajeni tak ti to bezi, ukazuje ti to ze to nabiji ? nn tak to právě bliká :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Vyndej baterku a pamětovou kartu' date=' dej PSP nabíjet a zapni ... Jestli nenaskočí, tak máš brick. Co jsi dělal, než to začalo blbnout?[/quote'] ale já sním nic nedělal tak nwm a všechno jsem vindal a niic :( ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 K jiny nabijecce pristup nemas? ja to vidim na servis nebo nam nahraj video at vime presne co se deje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 K jiny nabijecce pristup nemas? ja to vidim na servis nebo nam nahraj video at vime presne co se deje hm nwm mam jenom mobil a ten má kvalitu na prd mam ale ta taky to samí ! :( tak nwm ale nic jsem stím nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Mas zaruku? jestli jo tak nevahej a servisuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 ale teď když jsem to skoušel tak to mam v nabíječce a dam tam svojí tak svítí oranžová a když tam dam kámošovo bliká ? baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Mas zaruku? jestli jo tak nevahej a servisuj nemam :cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 tak jsem přemejšlel jestli to neni tou baterkou jak je na základní desce že odešla třeba ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 tak co může to být tou baterkou ?? :( jak je na základní desce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 tak co může to být tou baterkou ?? :( jak je na základní desce ? zkus zatlacit na obvod lcd... EDIT>>> pokud ti to problikava i bez baterie, kdyz je psp napajeny ze site tak chyba neni v baterce ale na desce... zkus psp spojit s pc... pokud se psp ukaze nemel by to byt sw problem, jinak bych rekkl ze asi brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 zkus zatlacit na obvod lcd...EDIT>>> pokud ti to problikava i bez baterie, kdyz je psp napajeny ze site tak chyba neni v baterce ale na desce... zkus psp spojit s pc... pokud se psp ukaze nemel by to byt sw problem, jinak bych rekkl ze asi brick no je v psp baterka zapnu na nabíječku a kámošovo bliká a moje svítí jenom chvilku :( tak nwm a brick to nemůže být ne když můj fw nejde flashnout ?? :( a usb nemam takže nwm jak to můžu nějak zapnout já myslel že to bude tou malou baterkou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 no je v psp baterka zapnu na nabíječku a kámošovo bliká a moje svítí jenom chvilku :( tak nwm a brick to nemůže být ne když můj fw nejde flashnout ?? :( a usb nemam takže nwm jak to můžu nějak zapnout já myslel že to bude tou malou baterkou :( zapoj psp jen na adapter a baterku vytahni... rovnou mrkni n konektor baterky na baterce( medeni plisky ) mrkni esli nejsou nazelenaly... co psp dela bez baterie pouze na adapteru? jinak moc nevim co mas za psp... 2004 ale s jakou deskou? pokud je psp z roku 09 a vys mas new desku a flahs neni moznej... jedina moznost pri bricku na new psp s new ta je servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 zapoj psp jen na adapter a baterku vytahni... rovnou mrkni n konektor baterky na baterce( medeni plisky ) mrkni esli nejsou nazelenaly... co psp dela bez baterie pouze na adapteru? jinak moc nevim co mas za psp... 2004 ale s jakou deskou? pokud je psp z roku 09 a vys mas new desku a flahs neni moznej... jedina moznost pri bricku na new psp s new ta je servis no právě nic nedělá !! :( když ho chci zaponout nejde a je to 3004 a fw 6.20 ale mě se zdá že to nebude tím když jsem se díval na film a pak jenom vypnul a druhej den nešlo :( ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lasík.93
čaw tak jsem dal dneska psp na nabíječku a bliká oranžový tlačítko na nabíjení co to může být ? :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
42 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.