Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP - nefunguje


borec-stavitel

Otázka

Ahoj lidičky,

dovezl mi bratránek jeho PSP a prej se mu z ničeho nic začalo vypínat, tak jsem si říkal dobře... něco s tým má. Když mě ho přivezl tak nešlo ani zapnout, jako zapnout šlo (byly slyšet zvuky při zapnutí - znělka), ale displej nenaskočil. Když se pohybuji v menu je to slyšet jak to přeskakuje, ale displej je stále černý. Jednou za čas displej se na chvilku zapne a po vypnutí PSP a znova zapnutí je zase černý. Nevíte co s tým?

Jinak se jedná o PSP 2004 a je fleshnuté na 5.50 Gen-D3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Elektroniku (mobily, PC, PDA,....) jsem už rozdělával, ale PSP zatím ne. Tak uvidím. :) Nejsem taková lama :) aspoň doufám :-D co se dá na tom zkazit podle tebe, když budu opatrný? Moc to rozdělávat nechci, ale oddělám zatím asi "jen" kryt a vyfoukám a zkusím a pak uvidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak lidičky tak jsem to rozdělal a vyfoukal fénem (fén na toto čištění je slabý) a stlačeným vzduchem (opatrně) a poté jsem vše opatrně vyčistil. Odpojil jsem displej a znova zapojil. Složil jsem celé PSPčko dohromady a PSPčko funguje jak má, aspoň nejeví žádné známky poškození nebo že by nešlo. :) Jde v naprostém pořádku. :bash: Jinak díky za pomoc. :psp:

S pozdravem Borec-stavitel.

PS: Dotazy rád zodpovím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu