net666 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Zdravim, sehnal jsem si gamesku Super smash bros brawl, ale pri prehravani uvodniho videa hra napise chybku (celkem dlouhou) a chce to resetovat. Chyba se opakuje presne ve stejne chvilce. Hru nacitam z HDD. Netusi nekdo zda mam u hry neco nastavit nebo je to spatnej release? jedna se o 7GB verzi. Diky za pomoc a pripadne postrehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel.H. Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Presne to se stava i mne. Staci to video proste jen preskocit a hra pak jede. Ale parkrat se mi sekla i v urcitych pasazich hry. Taky mam 7gb verzi a stahoval jsem pres torrenty, tak je tam asi par chyb, ale hrat to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
net666 Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 hmm diky snad to nebude padat casto :) Casek to zkusim stahnout znovu (stahoval sem to z rapidshare) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.