Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Final Fantasy XIII

Dunky

Recommended Posts

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jsou samozřejmě lidé, kteří řeknou, že je hra kravina a jsou lidé, kterým se moc líbí. Proto spíš prozkoumej net, přečti si víc recenzí a případně zkus vypálit třeba jen první DVD. Poikud se hra bude líbit, hraj jí, jedno DVD tě nezruinuje.

Ale pokud to chceš mermocí slyšet... Příběh je lepší, než třeba v normální střílečce, ale to je poměrně normální. I mezi RPG patří příběh mezi ty zajímavé. Graficky je hra pěkná, po technické stránce možná ne úplně na špičce, ale o to stylovější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lepší vyhodit 3 dlka než plnou cenu za originál :roll: koukni na videa recenze a uvidíš ne? :roll: samostatnost prosím :roll:

:roll::roll::roll::?

Příběh je lepší, než třeba v normální střílečce, ale to je poměrně normální. I mezi RPG patří příběh mezi ty zajímavé. Graficky je hra pěkná, po technické stránce možná ne úplně na špičce, ale o to stylovější.
Jo ok skusím to první DVD ;) .
Odkaz ke komentáři

Já hrál většinu dílů a XIII je pro mě zatím zklamání.

Sice jsem na začátku, takže dějově to ještě nemůžu posoudit, ale soubojový systém, který byl ve final fantasy vždycky skvělý (alespoň podle mě) mi teď připadá v XIII úplně otřesný. Připadá mi, jako by square chtěl za každou cenu vymyslet něco nového, a tak prostě bezmyšlenkovitě splácali nový soubojový systém, který mi připadá zmatený, beze smyslu a celkově dost podivný.

Určitě budou lidi, kterým se ten systém bude líbit, ale mě osobně šíleně moc zklamal :(

Odkaz ke komentáři

Já hrál většinu dílů a XIII je pro mě zatím zklamání.

Sice jsem na začátku, takže dějově to ještě nemůžu posoudit, ale soubojový systém, který byl ve final fantasy vždycky skvělý (alespoň podle mě) mi teď připadá v XIII úplně otřesný. Připadá mi, jako by square chtěl za každou cenu vymyslet něco nového, a tak prostě bezmyšlenkovitě splácali nový soubojový systém, který mi připadá zmatený, beze smyslu a celkově dost podivný.

Určitě budou lidi, kterým se ten systém bude líbit, ale mě osobně šíleně moc zklamal :(

Tak jsem to palnul hrál jsem to teď 4 hoďky,ale docela je to dobré ,ale souhlasím s tebou,že ten soubojový systém je takový jeden velký chaos. Mně to nepřišlo složité do té doby než jsem dostal ty kouzla:( .Jinak je to fakt strašně lineární :D,ale četl jsem,že to bude jen ,,prvních 30 hodin" 8) :lol:.Jako ten příběh se mi zatím moc líbý a grafika taky špičková,ale není na nehratelné filmové scénky ty jsou fakt třešnička na dortu.Trošku mně,ale nespokojuje ta zrzka takzvaná Vanille,která je propracována tak,že je fakt jako krásná mně se teda strašně líbý :D:D:D:D:D což upo nechápu jako ja na hentai ňák neujíždím.Jinak celá hra je zatím hezká, her s kvalitním příběhem je málo.A tahle patří mezi tu menšinu. 9/10

EDIT: kurňa to je EPIC

Odkaz ke komentáři

tak ja bych rek ze ta hra nema chybu,soboje sou trosku zmateny ale furt lepsi nez v ff-XII. Paril sem snad vsechny dily co vysli na ps1 a 2. ale 13 je neco uplne jineho a rozhodne ja teda nejsem zklamanej. Ale kazdy ma svuj styl her

No právě já jsem velký odpůrce RPG her,ale tadle se mi fakt líbý ne jako Fallout 3 nebo Sacred 2. Tahle hra mně strašně baví,protože se těším na každý souboj na každou video scénku prostě to je pecka.8) Takové hry by mněli dostávat pořádné hodnocení ne jako MW2,který je krátký a MP po 2 měsících nudný. :dozey:

Odkaz ke komentáři

cau, mam dotaz...nejlepe na cloveka ktery ma z teto hry odehrano aspon 20 hodin cisteho hrani....ja uz se k nim blizim a tak se mi pomalu sklada cely tym dohromady a ted resim jednu vec...nevim na jake povolani se mam u jednotlivych postav zamerit...mel by pro me nekdo uzitecnou radu jak to rozdelit tak aby byly potom mozno poskladat dost efektivni skupiny? dekuji

Odkaz ke komentáři

cau, mam dotaz...nejlepe na cloveka ktery ma z teto hry odehrano aspon 20 hodin cisteho hrani....ja uz se k nim blizim a tak se mi pomalu sklada cely tym dohromady a ted resim jednu vec...nevim na jake povolani se mam u jednotlivych postav zamerit...mel by pro me nekdo uzitecnou radu jak to rozdelit tak aby byly potom mozno poskladat dost efektivni skupiny? dekuji

No tady záleží hodně na tom jak upgradujes postavu pres ten cristalogranium nebo jak to je :D , ja mam treba vzdycky az 8 sestav hlavne si nastav na ozivovani , utok ,defensivu,balanced a taky si neco vytvor sam bo takhle je to nejucinejsi ;) .

Odkaz ke komentáři

No tady záleží hodně na tom jak upgradujes postavu pres ten cristalogranium nebo jak to je :D , ja mam treba vzdycky az 8 sestav hlavne si nastav na ozivovani , utok ,defensivu,balanced a taky si neco vytvor sam bo takhle je to nejucinejsi ;) .

napsal jsem to spatne...myslel jsem ten upgrade pres crystalogranium no...nevim jak jim rozdelit ty body at tam nemam treba 3x vylepsene combat postavy apod.

Odkaz ke komentáři

To se musíš rozhodnout sám, podle strategie, kterou při boji volíš.

Obecně budeš určitě potřebovat nějaký těžký útok, takže zde Commando, Ravager, Ravager - tohle ti breakne nepřátele hodně rychle. Další důležité nastavení je pro léčení, zkus třeba Sentinel, Medic, Medic. IMO se dost vyplatí používat buffy/debufy, takže třetí by mohl být např. Sentinel, Synergist a třeba Commando, nebo Sentinel. Další si zvol sám, podle toho, co ti vyhovuje.

Určitě měj na paměti, že pro jednotilvé postavy stojí role různou cenu. Např. Lightning je primárně Commando, a tak pro ní stojí méně, než třeba pro Vanille. Primární role jsou obvykle ty, se kterými postavy začínaly.

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz ohledně střídání disků. Používám Activate disc, a když mám vyměnit disk z 1. na 2. musím ukončit hru do mechaniky vložit activate disc a pak vložit 2. disk FFXIII, ale když dám Load game chce to zase 1. disk, žádné Continue zde neexistuje. Prosím poraďte.

Odkaz ke komentáři

Čau, dohrál tady už někdo tuhle skvělou hru? V 2. fázi posledního bosse (Orphan) mě náhodně zabije kouzlo Pragenorial Wrath, nebo tak nějak. Zabije mě i když mám plno HP(8000), na sobě hozený všechny synergist a on je zasabotovanej, co to de. Fakt to nechápu, nejdřív mě zabil asi v půlce jeho života, pak mu zbejvalo omg asi 5%HP, pak zase na začátku. Zkoušel jsem dát i sentinel, ale to moc nepomohlo. Dělaám to už asi 6 hod :roll:

//Tak uz sem ho konecne udelal, delal sem ho furt stejne, bylo to jenom o stesti, jestli zabil mě, nebo někoho z party...

Používal sem: Lightning Sazh Vanile: 1) Com Com Med

2) Rav Rav Med

3) Rav Rav Rav

4) Med Syn Med

5) Com Com Sab

Nejdřív 4), pak 1), pak 2), pak 3) po dosáhnutí staggeru 5), pak 1) Prategorial Wrath mi naštěstí zabilo 2x Vanile. Jo při 2. fázi Orphana je nutno si hlídat svoje oslabení a používat místo automatu to vedle Raise :) teď si nevzpomenu na název, prostě odhlenění oslabovacích prvků pro týmaře.

Na internetu jsem akorát našel návody od namistrovanejch masírků, který měli asi 30 000Hp, když ho dělali a hráli samozřejmě Japonskou verzi. Já měl Lightning (6 500) Sazh (5 500) a Vanile (4 900). Nechtělo se mi 2 dny pobíhat po pláninách a expit jak ve Wowku.

Doufám, že to je trošku srozumitelný a někomu to helfne!! pařbě zdar :)

Odkaz ke komentáři

Na internetu jsem akorát našel návody od namistrovanejch masírků, který měli asi 30 000Hp, když ho dělali a hráli samozřejmě Japonskou verzi. Já měl Lightning (6 500) Sazh (5 500) a Vanile (4 900). Nechtělo se mi 2 dny pobíhat po pláninách a expit jak ve Wowku.

Doufám, že to je trošku srozumitelný a někomu to helfne!! pařbě zdar :)

Jakej je rozdil mezi japonskou a mezinarodni verzi? Kdyz teda pominu texty...

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz. Když mám například čast kde expim CP a hraju jenom za dve postavy, tak tem ostatnim co jsou nekde pryc se to nenacita???? Napr. Ted hraju se Snowem a Hopem v 7. kapitole a nwm kdyz dostavam CP jestli to dostava i napr. Sazh, Vanille, Lightning,....????? THX za odpoved

Ježiš to sis nevšiml,že za tu dobu co si nehrál ze snowem a to,že byly ňáký ty 3 kapitolky,že se k němu přičetlo mně osobně něco okolo 15000 CP.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu