brizap Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Zdravím mám problém...stáhl jsem si rip této hry a čekal jsem, že nepůjde radio..a taky nejde a to je dobře aspoň nemusim poslouchat ty hnusy..ale čekal jsem na 100%, že půjde vlastní hudba a nic..vše nakopíruju tam kam mám dám scan, hudbu to načte..ale když dám rádio independece(nebo tak nějak) tak to jen šumí a postava se jakoby pořád hrabe v rádiu..nevíte co s tím?jestli teda de něco s tím udělat kromě toho..stáhni nebo kup si full verzi..díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Zdravím mám problém...stáhl jsem si rip této hry a čekal jsem, že nepůjde radio..a taky nejde a to je dobře aspoň nemusim poslouchat ty hnusy..ale čekal jsem na 100%, že půjde vlastní hudba a nic..vše nakopíruju tam kam mám dám scan, hudbu to načte..ale když dám rádio independece(nebo tak nějak) tak to jen šumí a postava se jakoby pořád hrabe v rádiu..nevíte co s tím?jestli teda de něco s tím udělat kromě toho..stáhni nebo kup si full verzi..díky za odpovědi udelal jsi s z tech mp3 co jsi hazel do ty slozky jen zastupce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 udelal jsi s z tech mp3 co jsi hazel do ty slozky jen zastupce? jj zkoušel jsem zástupce i původní písničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 jj zkoušel jsem zástupce i původní písničku tak to nevim....me to de normalne(ale nemam rip)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.