brizap Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 Zdravím mám problém...stáhl jsem si rip této hry a čekal jsem, že nepůjde radio..a taky nejde a to je dobře aspoň nemusim poslouchat ty hnusy..ale čekal jsem na 100%, že půjde vlastní hudba a nic..vše nakopíruju tam kam mám dám scan, hudbu to načte..ale když dám rádio independece(nebo tak nějak) tak to jen šumí a postava se jakoby pořád hrabe v rádiu..nevíte co s tím?jestli teda de něco s tím udělat kromě toho..stáhni nebo kup si full verzi..díky za odpovědi Citovat
Kapr Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 Zdravím mám problém...stáhl jsem si rip této hry a čekal jsem, že nepůjde radio..a taky nejde a to je dobře aspoň nemusim poslouchat ty hnusy..ale čekal jsem na 100%, že půjde vlastní hudba a nic..vše nakopíruju tam kam mám dám scan, hudbu to načte..ale když dám rádio independece(nebo tak nějak) tak to jen šumí a postava se jakoby pořád hrabe v rádiu..nevíte co s tím?jestli teda de něco s tím udělat kromě toho..stáhni nebo kup si full verzi..díky za odpovědi udelal jsi s z tech mp3 co jsi hazel do ty slozky jen zastupce? Citovat
brizap Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 udelal jsi s z tech mp3 co jsi hazel do ty slozky jen zastupce? jj zkoušel jsem zástupce i původní písničku Citovat
Kapr Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 jj zkoušel jsem zástupce i původní písničku tak to nevim....me to de normalne(ale nemam rip)... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.