shadow88 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Zdravim, chci si koupit nové psp 3004 s OFW 5.51. Prošel sem už hodně fór, ale na pár otázek jsem odpovědi nenašel, takže pokud někdo ví, odpovězte mi. tady jsou: Půjde mi na nejnovější verzi PSP 3004 s FW 5.51 video např. na youtube.com apod. ? Jdou na této verzi i UMD hry vyrobené v době prvních PSP řady 1000? Jakým způsobem se ukládá průběh (jekékoli) hry zpuštění s UMD disku? (pokud to jde) A nakonec, je tu šance, že by se časem dala hecknout i nejnovější verze PSP (3004/ OFW 5.51) a šly spustit ISO hry? Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radus Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Půjde mi na nejnovější verzi PSP 3004 s FW 5.51 video např. na youtube.com apod. ? Nepůjde, potřebuješ hombrew aplikaci PSP Tube kterou na OFW nerozjedeš. Jdou na této verzi i UMD hry vyrobené v době prvních PSP řady 1000? Ano jdou Jakým způsobem se ukládá průběh (jekékoli) hry zpuštění s UMD disku? (pokud to jde) Na paměťovou kartu kterou buď obdržíš nebo si koupíš A nakonec, je tu šance, že by se časem dala hecknout i nejnovější verze PSP (3004/ OFW 5.51) a šly spustit ISO hry? Zatím není nic jasně potvrzeného pokud něco bude dozvíš se to zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Půjde mi na nejnovější verzi PSP 3004 s FW 5.51 video např. na youtube.com apod. ?Ano Půjde Pokuď vím tak na youtube potřebuješ PspTube a to je homebrew a to s oficiálním FW nepustíš. Edit // Vím že to sem nepatří ale tohle mě rozsekalo :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radus Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Pokuď vím tak na youtube potřebuješ PspTube a to je homebrew a to s oficiálním FW nepustíš. Правда, правда (Pravda) Psal jsem to ve spěchu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow88 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
shadow88
Zdravim, chci si koupit nové psp 3004 s OFW 5.51.
Prošel sem už hodně fór, ale na pár otázek jsem odpovědi nenašel, takže pokud někdo ví, odpovězte mi.
tady jsou:
Půjde mi na nejnovější verzi PSP 3004 s FW 5.51 video např. na youtube.com apod. ?
Jdou na této verzi i UMD hry vyrobené v době prvních PSP řady 1000?
Jakým způsobem se ukládá průběh (jekékoli) hry zpuštění s UMD disku? (pokud to jde)
A nakonec, je tu šance, že by se časem dala hecknout i nejnovější verze PSP (3004/ OFW 5.51) a šly spustit ISO hry?
Předem děkuji za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.