mxm9 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 mam moznost mit pres znameho psp z ameriky za dobrou cenu a chci ze zeptat jestli mi na nem pujdou hry ktere si koupim v cesku.ptam se protoze treba na ps2 by mi pry nesli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 U PS2 zaleží na region NTSC / PAL ;) U PSP by samozřejmě originalní hry šli (UMD) ,ale pokud by si chtěl flash ,musel bys vědět FW a typ zakladní desky ,najdeš na krabici ( a pod baterkou). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mxm9 Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 ale pak kdybych to vedel tak bych ho mohl nechat flashnout ze jo a hrat stazene hry?a original pal by teda sly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Ano, original PAL hry ti na PSP z USA budou fungovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mxm9 Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 a flashnout pude kdyz teda budu vedet ten FW a to ostatni?sorry za otazky ale ja se v tom moc nevyznam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 a flashnout pude kdyz teda budu vedet ten FW a to ostatni?sorry za otazky ale ja se v tom moc nevyznam :( Ano přesně tak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Jde o to, jaký PSP budeš kupovat ... přečti si topic pro začátečníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mxm9
mam moznost mit pres znameho psp z ameriky za dobrou cenu a chci ze zeptat jestli mi na nem pujdou hry ktere si koupim v cesku.ptam se protoze treba na ps2 by mi pry nesli.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.