jakubgaluszka Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 čau chci se zeptat ta kariéra co tam je to je njá vybírám zápasy?žádný storyline(vím ej tam RTWM) ale těšil sjem se na career a ono nic titul mám do 5 zápasu a furt další a další :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 jo kariéra je tam jenom o tom,že máš výhrat pár zápasů a titul.No měl to nahradit RTWM,ale moc se to nepovedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 škoda no jsou to hovada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 čau hraju rtwm za svýho wrestlera ale kolem 6 týdnu my šoupli takovej žlutej přihřátej oblek/gimmick jak si mám dát zpět vlastní ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Nedáš,musíš vydržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 hele a jsou v svr 09 v tý kariéře ty story line nebo je to jak v 10? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Stejné,od 09 je to udělané tak jak teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 tak si asi zahraju 08 :D až dodělám 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haleluja Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 to svr 10 ma uz tu novou ochranu?nebo to de spustit normalne na 1.6 aniz bych to musel upravovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 taky by mě to zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 SVR je 3rd wave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Čus lidi ..... vím že to možná patří do otázek a odov. ale tady mi to sedí víc ..... ted k tématu , hraju SvR 10 a vytvořil jsem si vlastního wrestlera ale nevím jak mu nastavit chvaty,údery,speciálni chvaty,zakončovací chvaty, atd ... nepomohl by mi někdo ? nikde ve hře to nemůžu najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Das normalne jak kdyz chces vytvorit wrestlera ale misto create superstar das create a move-set tak neak uz nwm presne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Aha díky mooc !!!! Já myslel že se tam jen tvoří Entrance Video atd ... fakt dík , jdu si to nastavit :wohow: máš ode mě thank´s ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.