azumaninja Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 cau chci se zeptat jak ulozit zmeneny ikonky pro xmb v rco editoru.Pls poradte nebo mi doporucte nejaky program Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 hele tady to nerozebírej...napiš defuctovi já vim že si s nim píšeš a on ti to všechno vysvětlí...ale až veer až přijede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Červen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 njn ale on to taky nevi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 já bych řek že on to ví ale že ho celkem štveš neustálejma otázkama jak a kam a proč...1 otázka a odpoví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Červen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 dobry uz jsem si to zjistil sam diky zaodpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azumaninja
cau chci se zeptat jak ulozit zmeneny ikonky pro xmb v rco editoru.Pls poradte nebo mi doporucte nejaky program
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts