Shadow222 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Pls lidi teď jsem si aktivoval neomezené stahování, a když chcu něco stáhnout nic se neděje daktivuju ho a zase můžu stahovat, to jsem jako zbytečně vyhodil 100 oknem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 A není tam náhodou limit od kolika hodin do kolika hodin můžeš stahovat..? Tak jsem se na to podíval.. To je zajímavé od 0:00 - 23:59, tak to je asi 24 hodin..? Napiš tam třeba do diskuzního fóra ,snad ti někdo poradí..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 ja mam 80 gb a v downloaderu 8kb a tim padem nemuzu stahnout bf bc2 :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 ja mam 80 gb a v downloaderu 8kb a tim padem nemuzu stahnout bf bc2 :( :( Takže credits na ShaeRapid máš ,ale nemůže nic uložit..? Tak zkus toto..? [url]http://wordrider.net/freerapid/download.html[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 První si musíš nastavit, aby se ti downloady počítaly do neomezeného stahování a né do kreditu. Chápeš ? Jdi na share-rapid.com do svého uživatelského panelu a tam nastav používat neomezený účet, nebo tak něco. Taky to mám a musel jsem si to přenastavit a stahuju kdy chci, a neomezeně. Ty tym budeš mít napsané Stahovat přes neomezený tarif, jakmile na to klikneš budeš tam mít Nestahovat přes neomezený tarif. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Musis tam mit napsano Stahovat přes neomezený tarif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 skus počkat třeba trvá než jse to aktivuje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Mám též aktivované neomezené aktivování a hned po odeslání sms jsem mohl stahovat. A jak psali výše musíš si to přepnout na to stahováni z neomezeného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 THX aktivoval jsem a jede to, mno jo no nenapadlo mě to takže díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.