xUltimate Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Zdravim, hrajete taky tuhle parádní onlinovku? Já hraju na světě 7 a 8. Svět 7 Nick: x K R 3 K x Charakter: Dobrodruh Level: +/- 25 Město: N/A Svět 8 Nick: x K R 3 K x Charakter: Duelant Level: +/- 35 Město: - Ghost Town - Pokud někdo hraje na Světě 8, mohl by jít k nám do města. Sice máme jen 4000 bodů, ale defakto jsem to postavil sám se ctefkou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Svět 8 Nick: ctefka Charakter: Stavitel Level: +/- 20 Město: - Ghost Town - jak jinak že jak máme jen 4000 bodů vždyt to je hodně když nás je +- 10 a hrajou jen 5 EDIT : chtelo by to nejakýho boháče at můžu stavět bez peněz to nejde nejakej zloděj tam není jako charakter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 tak já jí hraju... _________ na 7 světě! ___________ Nick:1george charakter:voják level:31 město:-GT-město obchodu ___________ na 8 světě! __________ Nick:1george charakter:stavitel level:28 město:LC město GT má okolo 25 tisíc bodů a LC přes 30 tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.